Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond na val van paard Dishoek

Toegevoegd: 02-03-2014, 17.46 uur - Update: 05-05-2014, 15.36 uur
Door: Roland de Jong

DISHOEK - In het buitengebied van Koudekerke is zondagmiddag vlakbij Dishoek een vrouw gewond geraakt toen ze van haar paard viel.

Het ongeluk gebeurde in het wandelgebied tussen de Verlengde Dishoekseweg, de Zwaanweg, het Vebenabos en de Galgeweg. Er werd rond 16.45 uur alarm geslagen. Een motorambulance en een ambulance rukten uit om hulp te verlenen. Ook de Rotterdamse traumahelikopter werd opgeroepen maar deze is niet meer ter plekke gekomen. De politie verleende assistentie.

De vrouw is rond 17.25 uur met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dierenvrouwtje (2-3-2014 om 22:14)
Misschien was er iemand bij, aangezien er een fiets op het fietspad ligt?
Zeeuw (2-3-2014 om 21:55)
@kees Echt hoe krijg je het voor elkaar om over stront te gaan klagen terwijl er iemand voor haar leven vecht! Ga je diep, diep schamen...
kees (2-3-2014 om 18:13)
zo te zien liep ze op het fietspad, ik wil toch kwijt dat ik me erger aan de stront die bezaaid op fietspaden..... mischien was het meisje iets te jong om alleen op te gaan met paard, het is en blijft een dier.
Cookie-instellingen beheren