Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Kat glijdt van dak na reddingspoging

Toegevoegd: 03-03-2014, 10.09 uur - Update: 03-03-2014, 15.50 uur
De kat gleed bij de reddingspoging van het dak af.
De kat gleed bij de reddingspoging van het dak af.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

GOES - In Goes is de brandweer vanmorgen uitgerukt om een kat te redden die op het dak van een woning was geklommen en er niet meer af kon komen. De actie liep voor de brandweer iets anders af dan vooraf gedacht...
 
De kat zat sinds zondagavond op het dak van een woning aan de Nieuwstraat en kon niet zelfstandig meer naar beneden komen. Vanmorgen werd daarom besloten om een ladderwagen van de brandweer ter plaatse te sturen.
 
Het lukte de brandweer bijna om de kat van het dak te plukken maar door de gladde dakpannen gleed het beestje van het dak af naar beneden. De kat hield aan de val gelukkig niks over en kon samen met zijn baasje herenigd worden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C. de Visser (7-3-2014 om 12:26)
Marianne Thieme op het dak zetten. Die wordt gered door haar eigen "dieren
Angèle (6-3-2014 om 16:09)
Geweldige foto!, blij dat Gerrit weer lekker de baas op schoot kan, hulde aan de brandweer en een middelvinger voor alle "centenzeikerds", voor sommige mensen geldt nu eenmaal "een dag niet gezeken is een dag niet geleefd", ga lekker tegen de spiegel zitten zeuren en laat ons met rust!
Scherpenissenaar (4-3-2014 om 23:29)
Daar gaan we weer... Jongens, een kat komt altijd op zijn pootjes terecht. Dit kost alles. Arm Nederlandje......
keizer (4-3-2014 om 12:20)
Ik heb geen kat en geen hond en ik betaal gewoon voor mijn eigen stront.
Y. (4-3-2014 om 11:53)
Wat fijn dat het goed is afgelopen! Wat zal het baasje ongerust zijn geweest!! De brandweer is toch ook altijd top! Die doen toch zoveel!! @ Keizer: Ik hoop niet dat er kattenbelasting komt, mijn kat zit alleen maar binnen, dat gebeurd ook heel vaak. Ik maak zelf de kattenbak schoon! En honden moeten nu eenmaal buiten poepen!
lia (4-3-2014 om 09:21)
wat een last weer van een kat a gossie toch, lieve mensen, neem voortaan uw autogassen mee naar binnen want veel mensen hebben daar last van, geen houtachels meer , die stinken, Honden blaffen bah wat vervelend, vrouwen kakelen, plakbank erop.Vogels in een voliere,,walgelijk vogels horen in de vrije natuur.Leven en laten leven, altijd dat gezever over geld en katten en stront, de grootste strontmaker is de mens wel..............verbeter de wereld begin bij jezelf en geniet dat je leef.
Cookie-instellingen beheren