Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging tot doodslag bij zware mishandeling in Hulst

Toegevoegd: 27-03-2006, 17.51 uur
Door: Politie Zeeland

HULST - Afgelopen vrijdagmorgen rond 10.00 uur werd op de Tegelberglaan in Hulst een 35-jarige man uit die plaats aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een 38 jarige man uit dezelfde gemeente, gepleegd op woensdagavond 22 maart jl.

Tussen de twee was in het centrum van Hulst een vechtpartij ontstaan waarbij de 38-jarige man de ander met een scherp voorwerp te lijf wilde gaan. De 35-jarige man zag kans dit voorwerp af te pakken en heeft zijn tegenstander zodanig geschopt en geslagen dat deze na de vechtpartij met hoofdletsel en kneuzingen bloedend op de grond bleef liggen.

Het scherpe voorwerp heeft de 35-jarige later in een putje laten vallen. Na de zware mishandeling is de 38 jarige man huiswaarts gegaan en werd daar later op dezelfde avond in zijn woning door 3 mannen waaronder de 35-jarige verdachte belaagd. De 35- jarige verdachte is in verzekeringgesteld. Hij zal deze week worden voorgeleid.

Na zijn aanhouding deed hij zelf aangifte van poging tot doodslag. Het steekvoor-werp is door de politie aangetroffen en in beslag genomen. Maandagmorgen 27 maart werd de 38-jarige man als verdachte van poging tot doodslag door de politie aangehouden.

De politie zet het onderzoek naar de juiste toedracht van de feiten voort.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren