Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Celstraf voor overvalster Goes

Toegevoegd: 03-03-2014, 15.37 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft maandag de 19-jarige Goese S. J. een celstraf van zes maanden en een voorwaardelijke taakstraf van 240 uur opgelegd voor de overval op een dierenwinkel. Ook moet ze een schadevergoeding van 294 euro betalen.

De officier van justitie had anderhalf jaar cel waarvan een half jaar voorwaardelijk en het betalen van een schadevergoeding van 546 euro gevorderd. Op 9 september vorig jaar hadden zij en haar vriendin geld nodig en dus besloten ze een Goese dierenwinkel te overvallen. J. stapte de winkel binnen, dreigde met een groot slagersmes en ging met vijftien euro de deur uit.

Haar vriendin had buiten staan te wachten. Kort daarna konden de twee vriendinnen worden aangehouden. Daarnaast had J. eind augustus in Hulst bij kennissen een portemonnee met geld en een iPad gestolen. J., die inmiddels haar celstraf heeft uitgezeten, heeft alles bekend. De vriendin die volgens J. bij de politie alle schuld in haar schoenen had geschoven loopt nog steeds vrij rond.

Zie ook:
OM wil overvalster achter tralies (17-02-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goes (3-3-2014 om 17:10)
Wat zijn dit in hemelsnaam voor rare wijven..
Cookie-instellingen beheren