Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Bloemen en kaarsen voor vermoorde Dennis

Toegevoegd: 04-03-2014, 12.18 uur
Door: Rolf de Feijter / Provicom

MIDDELBURG - Op de plek waar de fatale steekpartij afgelopen zaterdagavond plaatsvond zijn bloemen en kaarsen neergelegd. Donderdagavond wordt een stille tocht gehouden voor de vermoorde Dennis uit Middelburg.

De 19-jarige Dennis raakte zaterdagavond zeer ernstig gewond toen hij werd neergestoken op de Turfkaai in Middelburg. Zondagmorgen werd bekend dat hij aan zijn verwondingen was overleden.

Familie en vrienden hebben maandagavond op Facebook een oproep geplaatst voor het houden van een stille tocht. Deze zal donderdagavond plaatsvinden. De tocht zal gemaakt worden vanaf het station in Middelburg naar de Turfkaai. Achter het station wordt vanaf 18.45 uur verzameld en om 19.00 uur vertrokken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (4-3-2014 om 19:27)
Cora, Ik vind je reactie zeer onvolwassen,ik neem aan dat de bewoners ook een achter in en uitgang hebben. Meer op z,n plaats zou het zijn om stil te staan bij het slachtoffer,die in de bloei van zijn leven het met de dood moet bekopen. Ik wens familie ,vrienden en kennisen van Dennis veel kracht toe de komende tijd.
Laurens J (4-3-2014 om 18:51)
Denk je dat dat het ergste is om je op dit moment druk over te maken Cora? Als zoiets voor mijn voordeur zou gebeuren zou ik zonder moeite graag een week via de achterdeur naar binnen gaan.
Middelburger (4-3-2014 om 18:37)
De bewoners stappen er over heen... en als het nu super in de weg lig maken ze toch een beetje ruimte .. Dat snappen de jongens echt wel hoor !!
Kenny (4-3-2014 om 17:01)
Cora, volgens mij is dat nu niet zo belangrijk, belangrijker is dat het geweld eens moet stoppen!
Cora (4-3-2014 om 13:34)
Mooi initiatief maar kunnen de bewoners nu voorlopig niet in en uit hun huis?
Cookie-instellingen beheren