Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Bloemen en kaarsen voor vermoorde Dennis

Toegevoegd: 04-03-2014, 12.18 uur
Door: Rolf de Feijter / Provicom

MIDDELBURG - Op de plek waar de fatale steekpartij afgelopen zaterdagavond plaatsvond zijn bloemen en kaarsen neergelegd. Donderdagavond wordt een stille tocht gehouden voor de vermoorde Dennis uit Middelburg.

De 19-jarige Dennis raakte zaterdagavond zeer ernstig gewond toen hij werd neergestoken op de Turfkaai in Middelburg. Zondagmorgen werd bekend dat hij aan zijn verwondingen was overleden.

Familie en vrienden hebben maandagavond op Facebook een oproep geplaatst voor het houden van een stille tocht. Deze zal donderdagavond plaatsvinden. De tocht zal gemaakt worden vanaf het station in Middelburg naar de Turfkaai. Achter het station wordt vanaf 18.45 uur verzameld en om 19.00 uur vertrokken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k. (5-3-2014 om 18:41)
we denken aan je lieve Dennis, rustzacht !
ben ik (5-3-2014 om 18:30)
de vader van dennis heeft het heel moeilijk denk daar ook eens aan , ik ken hem heel goed .veel sterkte theo .......
ook een zus (5-3-2014 om 14:36)
ja ik ben vorig jaar ook een broer verloren die vermoord is,ik denk er nog elke dag aan ,ja het doet veel pijn
een zus (5-3-2014 om 08:57)
De pijn van een vermoorde broer of zus gaat nooit weg, dit neem je de rest van je leven mee. Ik praat uit ervaring.....heel veel sterkte voor de ouders van Dennis en alle famile en vrienden .....
Anoniempje (5-3-2014 om 02:33)
Ten eerst sta stil bij het zinloos geweld wat er heeft plaats gevonden ten Tweede denk ook is na over de nabestaande en de vrienden van dennis en iedereen die dennis kende als lieve jonge altijd vrolijk respect rip broertje rust zacht we zullen je nooit vergeten iedereen denkt aan je elke dag elke minu
Renata (4-3-2014 om 21:46)
Het zou goed zijn als we ook eens het verhaal van de dader hoorden, wat er echt gebeurd is. De vriend van de broer reageerde hier laatst toch met een weergave van het gebeurde die een ander licht werpt op deze zaak.
Cookie-instellingen beheren