Gewonde bij ongeval op A58

Toegevoegd: 04-03-2014, 12.58 uur - Update: 05-03-2014, 12.54 uur

Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Bij een eenzijdig ongeval op de A58 tussen Arnemuiden en Heinkenszand is dinsdagmiddag een vrouw gewond geraakt.

Rond 12.35 uur raakte de bestuurster door nog onbekende oorzaak de controle kwijt over haar voertuig en raakte van de weg. De auto kwam in een greppel tot stilstand. De gewonde vrouw is door de brandweer uit de auto bevrijd en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Over haar letsel is nog niks bekend.

Tijdens het ongeval kon het verkeer over één rijstrook passeren. Het ongeval gebeurde op de rijbaan richting Bergen op Zoom.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (4-3-2014 om 19:33)
Weet je waarom brandweerzorg zo duur is! Omdat er te veel officieren en hoofdofficieren van dienst zijn. En die rijden niet in een fiat panda over het salaris nog maar te zwijgen. Terug naar de basis. Een vrijwillige commandant kan voor 98% van de ongevallen het prima zelf af. Alleen als er sprake is van gevaarlijke stoffen heb je een chemicus nodig die zegt hoe je dit moet bestijden. Hoog tijd om de top van de brandweer boom eens terug te snoeien.
Flopper (4-3-2014 om 19:29)
Schijnt dat er nog al wat brandweer auto'snaar toe geweest zijn. Dat krijg je met die eilandjes. Mag geld kosten.
collega hulpverlener (4-3-2014 om 18:02)
Gelukkig zijn er hulpverleners, zelfs als ze niet aan het werk zijn , (geen dienst hebben) is er hulp geboden door een hulpverlener. Geen twijfel maar stoppen om hulp te verlenen klasse gedaan. Ik hoop dat de hulpverlening er ook is als jij Roose, iets overkomt.
mozes (4-3-2014 om 17:53)
Mensen die hier graag hun voor oordeel geven over de toestand net voor de aanrijding, was u er bij? Nee, oordeel dan niet. En voor alle mensen die op hun centen zitten, en zeuren over het aantal hulpverleners en voertuigen, jullie moeten eens een weekje mee lopen, dan weet je misschien waarom je onnodig mekkert.
R (4-3-2014 om 16:55)
@Roose , ik hoop voor jou dat je ze nooit nodig zult hebben. Want als ze wegbezuinigd worden , dan ben jij vast weer de grootste schreeuwer om weer iets doms te roepen.
Roose (4-3-2014 om 14:37)
Staan weer 10 man te kijken. Hoezo brandweerzorg duur?????