Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 239 km

Vrouw steelt lampen met geprepareerde tas

Toegevoegd: 04-03-2014, 15.21 uur
Door: Rolf de Feijter

BERGEN OP ZOOM - In een supermarkt aan de Vlaszak in Bergen op Zoom is maandagmiddag een 26-jarige vrouw uit Oud-Vossemeer aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Ze maakte gebruik van een geprepareerde tas om levensmiddelen te kunnen stelen.

De 26-jarige verdachte had boodschappen gedaan bij een supermarkt aan de Vlaszak en legde een aantal levensmiddelen op de band bij de kassa. Toen winkelpersoneel haar tas controleerde bleek het te gaan om een speciale geprepareerde tas met daarin een 'verborgen' zak om spullen in te verbergen.

In deze tas zaten nog vier led lampen ter waarde van ongeveer 35 euro en een pak koekjes. De vrouw is aangehouden en overgedragen aan de politie. Op het bureau heeft zij een verklaring afgelegd. Na overleg met de officier van Justitie kreeg zij een boete (de zogeheten Politie Straf Beschikking) opgelegd van 210 euro. Ook kreeg ze een winkelverbod van een jaar opgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (5-3-2014 om 12:34)
Bijzondere dure koekjes!! Smullen!! Net goed.
Joris (5-3-2014 om 08:36)
Led lampen zijn zuinig, maar om ze te stelen...Mevrouw wilde dubbel besparen maar voor die 210 euro boete had ze 24 ledlampen kunnen kopen, kon ze haar hele huis verlichten.
wim (5-3-2014 om 07:15)
Ik vermoed en weet het zeker dat dit niet de eerste keer is om wat te stelen, wie weet hoelang dat ze dit gedaan heeft, maar gelukkig is het hierbij geƫindigd en wens haar toe, blijf van andermans spullen af.
willem76 (5-3-2014 om 03:14)
mooi gedaan. worden dure lampjes en nog duurdere koekjes en ze mag die niet eens houden. laat ze maar werken voor haar geld als ze iets wil kopen. stelen makkelijker? echt niet.
hk (5-3-2014 om 02:40)
Nee Willy er is geen lichtje gaan branden lampen moest ze terug geven
bert kaiser (4-3-2014 om 22:17)
toch nog wel milieu bewust, gezien de led lampen
Cookie-instellingen beheren