Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 24 km

Ongeval na mogelijk medicijngebruik

Toegevoegd: 04-03-2014, 15.28 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - In de nacht van maandag op dinsdag is op de Langeweg een personenauto uit de bocht gevlogen en in een sloot beland. Beide inzittenden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Van de bestuurder is een bloedproef afgenomen vanwege mogelijk medicijn gebruik.

Het ongeluk gebeurde rond 00.30 uur. Toen de hulpverleners arriveerden was de 41-jarige bestuurder uit Lewedorp al uit de auto gekropen. In de auto zat nog de zoon (8) van de bestuurder. Hij had last van zijn rug. Nadat de jongen uit de auto was gehaald, werd hij naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Ook de bestuurder werd naar hetzelfde ziekenhuis vervoerd. Vader en zoon zijn ter observatie opgenomen.

Agenten vermoedden dat de bestuurder onder invloed van medicijnen had gereden. Daarom is door een arts een bloedproef afgenomen. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Christiaan (4-3-2014 om 20:00)
Gele sticker geeft aan dat er eerst gewenning moet plaats vinden voor er weer met machines of auto gereden mag worden. Meestal na 14 dagen de medicijnen te hebben gebruikt kan er zonder gevaar een voertuig worden bestuurd!
marja (4-3-2014 om 19:09)
het negeren van stickertjes is inderdaad erg dom maar het kan zijn dat deze man eplepsiepatient is en dan mag je in principe na drie maanden na contole auto rijden mits je in die tijd aanvalsvrij bent geweest maar het is best eng en gevaarlijk
VK (4-3-2014 om 16:47)
Gele stickertjes op medicijnverpakkingen worden vaak genegeerd, maar handig is 't niet... :P
Cookie-instellingen beheren