Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Aanrijding na ruzie in Goes

Toegevoegd: 04-03-2014, 16.37 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Maandagavond vond op de parkeerplaats van De Spinne in Goes een aanrijding plaats. De aanleiding was een ruzie tussen twee mannen. De politie heeft de mannen aangehouden en zoekt nog getuigen.

De aanrijding ontstond rond 18.00 uur doordat de mannen ruzie hadden. Het ging om twee mannen uit Goes van 23 en 33 jaar. De aanrijding werd veroorzaakt doordat een van hen met zijn auto tegen een geparkeerde auto aanreed. Er ontstond aan beide auto's lichte schade. Na de aanrijding gingen de mannen met elkaar op de vuist.

Agenten hebben de vechtersbazen aangehouden en naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Beide mannen zijn vandaag verhoord. De 33-jarige man is in afwachting van het verloop van het onderzoek in vrijheid gesteld maar hij blijft verdachte. De andere man (23) heeft te horen gekregen dat hij nog langer moet blijven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Speculaas (5-3-2014 om 16:54)
@ bewoner, of de goesse politiek daar wat aan wil doen ? niet dat ik weet. D66 heeft wel in haar verkiezingsprogramma om het grote gemeente falen op de braakliggende goesse schans snel te verbloemen door daar tijdelijk voor veel geld een park van te maken zodat het niet zo opvalt, die blunders van de gemeente zelf dus. dus een braakliggend terrein heeft prioriteiten op de verkeersveiligheid, blijkbaar. persoonlijk denk ik dat de inkomsten van de omwonenden de doorslag geven, maar dat is speculatire.
bewoner (5-3-2014 om 10:28)
Iets doen aan de parkeerplekken zou ook geen overbodige luxe zijn. Sinds de komst van het Erasmuspark en de vernieuwde Lidl (vooral op zaterdag) kan je als bewoner zijnde niet fatsoenlijk je auto meer neerzetten!!!!
Vlissinger (5-3-2014 om 09:01)
@Bewoner. Lekker de schuld bij een ander leggen.. Goed bezig!
wim (5-3-2014 om 07:22)
Mensen met een kort lontje, heel zwak om zoiets op straat uit te vechten ben je daarvoor nu op een leeftijd va 23 en 33 jaar gekomen, gebruik je verstand en lost het op een normale manier.
bewoner (4-3-2014 om 19:59)
buiten dat is het gewoon een chaos in en rondom de Spinne het verkeer raast aan alle kanten voorbij sinds de Lidl daar ontdekt is. Waarom geen betere afhandeling van het verkeer Gaan daar nog meer ongelukken gebeuren. Wie van de goese politieke partijen steekt daar zijn nek eens voor uit ??????????
wie kaatst... (4-3-2014 om 18:58)
Wat een kemphanen zeg. en zo schaamteloos ook. in zo een kinderrijke buurt. wat moeten die dan opgroeien en denken dat dat normaal is ? Schande ! een taakstraf in het openbaar met een grote ezels puntmuts op zou ik passend vinden.
Cookie-instellingen beheren