Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Amokmakende carnavalvierder opgepakt

Toegevoegd: 05-03-2014, 14.07 uur
Door: Rolf de Feijter

SAS VAN GENT - Afgelopen nacht is een 22-jarige man uit Sas van Gent aangehouden nadat hij twee portiers en de eigenaar van een café aan de Oostkade meerdere klappen had verkocht.

Gearriveerde agenten waren er getuige van dat de verdachte een andere carnavalsvierder een vuistslag in zijn gezicht gaf en hielden hem direct aan. De amokmaker wist van geen ophouden en verzette zich tegen zijn arrestatie.

Tijdens de rit naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg maakte hij de agenten uit voor alles wat mooi en lelijk is. Daar werd hij voorgeleid aan de hulpofficier van justitie en ter afkoeling en ontnuchtering in een politiecel gezet. Als hij weer voor reden vatbaar is wordt hij verhoord. Tot die tijd zit hij in ieder geval vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (6-3-2014 om 06:41)
ik weet wel als dit bij ons op het dorp was gebeurt vroeger dan reed de politie niet naar het bureau dan reden ze de polder in met zo´n persoon ,en dan vertelden ze hem dat hij niet meer moest doen ,en kwamen even later terug zonder hem ,dan hadden ze hem ff laten voelen en daar zijn de jongens nooit minder van geworden die klappen hadden gekregen .Het enigste wisten ze wel dat zei het nooit meer de fout ingingen en respect hadden voor de mensen die hun werk deden . Gewoon harder optreden niet van dat baby gedoe en geld en tijd er in investeren , maar tegenwoordig schreeuwen zij als voor dat ze geslagen worden ROSSE op dit tuig
Dirk (5-3-2014 om 20:28)
Ach overal gebeurt weleens wat. Als je uitgaat gebeurt er weleens wat. We moeten eens een beetje normaal doen en niet alles maar willen gaan verbieden als er eens iets gebeurt. Wat houden we dan nog over als we dat zouden gaan doen?
Dennis (5-3-2014 om 19:22)
En nu praat niemand over het afschaffen van Carnaval? Lees even de hoeveelste mishandeling dit is tijdens deze carnaval door drank en wat de kosten zijn die eruit ontstaan. Met oud en nieuw vuurwerk afsteken is gelijk afschaffen maar nu lees ik niks over het afschaffen!
veronique (5-3-2014 om 19:16)
ik vier 5 dagen carnaval in Sas en het gaat om de leut! Ook al drink je dan een pint te veel, je gaat voor het vieren. Een 22-jarige die persé amok moet maken hoort niet thuis op 't carnavalsfeest. Om daardoor iedereen over dezelfde kam te scheren is erover. De meerderheid amuseert zich en dat zal de politie ook kunnen getuigen.
zeeuw (5-3-2014 om 17:29)
dat heb je als je niet tegen drank kan
Cape Carnival (5-3-2014 om 17:01)
carnaval, de dagen van het jaar waarop alcoholverslaafden en travestieten net doen of het normaal is. gewoon verbieden die asociale overlast gevende onzin.
Cookie-instellingen beheren