Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen mishandeling Hulst gezocht

Toegevoegd: 06-03-2014, 15.39 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Afgelopen maandag zijn twee carnavalsvierders mishandeld op de Steenstraat in Hulst. De politie zoekt getuigen van dit incident.

In de nacht van zondag op maandag omstreeks 01.35 uur kwamk het op de Steenstraat tot een handgemeen tussen twee carnavalsvierders en twee andere mannen. Een 28-jarige man uit Hulst werd knock out geslagen. Zijn vriend, een 22-jarige man uit Heikant, liep een hoofdwond op.

Beiden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en moesten een nacht ter observatie overblijven. Volgens de slachtoffers en een getuige is er geen directe aanleiding geweest voor het geweld. Van de daders ontbreekt tot nu toe ieder spoor.

Beide mannen zijn rond de 20-jaar oud, zijn ongeveer 1.75 meter lang, hebben een normaal postuur en een blanke huidskleur. Ze spraken Nederlands zonder accent. Eén van de daders droeg die nacht een wit/beige wintermuts en een beige kleurige jas. De andere dader droeg een zwarte jas.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dr.acula (7-3-2014 om 12:03)
schijnbaar heb het 'gebeuren' in middelburg niets aan het nutteloos vechten vermindert,en gaat de "jeugd"onverminderd door met dit soort "lol"trappen. en het is wachten op de zoveelste stille tocht.
Cookie-instellingen beheren