Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Gewonde na zware mishandeling Middelburg

Toegevoegd: 07-03-2014, 13.49 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In de nacht van dinsdag op woensdag is een 20-jarige man uit Middelburg zwaar mishandeld door een man en raakte hierbij gewond. De twee waren bekenden van elkaar.

Het incident vond rond 00.30 uur plaats in een woning aan de Vlissingsesingel in Middelburg. Volgens de politie liep de man bij het incident letsel aan zijn gezicht op, waaronder een verbrijzelde neus. Ook raakte hij tijdelijk buiten bewustzijn. Hij is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht en daar geopereerd.

Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is niet bekend. De 20-jarige man heeft aangifte van zware mishandeling gedaan. Er is nog niemand aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ja p (9-3-2014 om 18:49)
arme jongen van harte veel sterkte om deze misseijke laffe daad te verwerken ok voor deze lieve familie
maria (8-3-2014 om 13:48)
@michelle en jan de dader(s)zijn bekend maar in het belang van het onderzoek is dit niet vermeld ...ik kan alleen maar zeggen diep en diep triest dat deze jongen zo zwaar gewond door een volwassen vent en hij een zeer zware operatie heeft gehad met als gevolg ook nog geheugenverlies en nooit meer naar zijn eigen geliefde stekkie terug kan en goede baan zal kunnen vinden...hij is familie van mij en natuurlijk zijn er een groep mensen die het recht in eigen hand wilden nemen maar daar zal de dader alleen meer meer om lachen en dat gunnen wij hem en zijn familie niet...wij en justitie maken het op een ,,nette manier,, wel af want iemand zo toetakelen met als gevolg ook nog levenslange psychische schade kan dus niet....kun je begrijpen
kapsones (8-3-2014 om 10:01)
@ michel, dat doet u niet want daar heeft u het lef helemaal niet voor. u jankt maar wat.
Piet (8-3-2014 om 09:30)
@ jan, tja, de overheid vind dat we elkaar maar af moeten maken..
michel (8-3-2014 om 08:25)
als het een bekende is is het toch heel simpel op te lossen, als ze dat bij mijn kinderen doen sta ik direct voor zijn deurtje te wachten tot hij thuis komt voor een nieuwe laffe daad, sterkte ermee
Jan (7-3-2014 om 21:41)
de mensen worden steeds gekker. een en al stress, geen werk en al helemaal geen normen en waarden meer
Cookie-instellingen beheren