Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Vrouw mishandeld door man met hondje

Toegevoegd: 07-03-2014, 14.39 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Afgelopen woensdag is een 54-jarige inwoonster van Goes aan de Golda Meirstraat in Goes mishandeld. De politie is een onderzoek gestart.

Rond 12.30 uur liet de vrouw haar honden uit in het park achter de Golda Meirstraat. Een nog onbekende man liep haar met een bruin wit hondje van het ras Shi Tzu tegemoet. Toen zij elkaar passeerden begonnen de twee honden met elkaar te vechten. De vrouw probeerde het tweetal uit elkaar te halen. Daarbij raakte zij per ongeluk met haar voet de man. Die trapte vervolgens expres enkele keren hard tegen het been van het slachtoffer en ging er scheldend en tierend vandoor.

De man had een fors postuur, was ca. 1.85 meter lang, kalend bovenop en aan de zijkant grijs haar en ongeveer 55 à 60 jaar oud. Hij was gekleed in een zwarte jas met oranje biezen naast de ritssluiting, droeg een zwarte broek en zwarte laarzen. De man spreekt met een Zeeuws accent. Mensen die de man kennen, eventueel in combinatie met het hondje, kunnen bellen met de politie via 0900 8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zzillah (11-3-2014 om 00:40)
Sorry, maar ik heb engelse bullen en als andere honden die aanvallen of slecht erop reageren dan spring ik er ook tussen en als ik dan toevallig op iemand zijn voet stap sorry daarvoor, maar mijn honden gaan op dat moment toch wel voor.
cora (9-3-2014 om 16:41)
@ voor wie lezen kan: kennelijk is dat toch erg moeilijk voor je. Er staat nergens dat die vrouw haar hond schopt. Zij kwam met haar voet tegen die man z'n schoen aan! Als jij bewegen moet om je hond die aanvalt/wordt aangevallen wil pakken, kun je dat niet als een zoutpilaar doen. Je beweegt dus... En ongetemd is ook geen sprake van, lijkt me. Spontane antipathie net als bij mensen....
Jan (9-3-2014 om 10:24)
@ jan, en dan te bedenken dat de meesten die zo een ongetemde hond nog niet eens kunnen opvoeden, nog kinderen hebben ook.
moi (8-3-2014 om 13:54)
Als je weet dat je hond kan uitvallen[dat weet je],loop dan een stukje om! Denk dat de vrouw meneer als wraak heeft aangegeven maar zij toch de schuldige is!
Jan (8-3-2014 om 11:38)
Piet schrijft ,Jan zegt dat de baasjes als pibulls vechten, maar dit is weer zo'n slap vooroordeel wel dat is een spreekwoord vent dus moet jij je niet direct aangevallen voelen ,of wil jij je eigen ervaringen delen
Jan (8-3-2014 om 09:58)
Piet schrijft ,Jan zegt dat de baasjes als pibulls vechten, maar dit is weer zo'n slap vooroordeel wel dat is een spreekwoord vent dus moet jij je niet direct aangevallen voelen ,of wil jij je eigen ervaringen delen
Cookie-instellingen beheren