Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 18 km

Boete voor dronken bestuurster

Toegevoegd: 08-03-2014, 13.47 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 30-jarige inwoonster van Hulst aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

Naar aanleiding van een melding dat een automobilist dronken achter het stuur zou zitten, gingen agenten op zoek naar de auto. Rond 04.00 uur zagen zij het voertuig over de Mozartstraat in Hulst rijden en controleerde de bestuurster. Een blaastest op straat bracht aan het licht dat zij inderdaad had gedronken.

Een ademanalyse op het bureau toonde aan dat de vrouw met een uitslag van 495 ug/l ruim boven de maximale limiet van 220 ug/l achter het stuur zat. Zij kreeg van het openbaar ministerie een boete opgelegd van 600 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren