Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Belg met verboden wapen in auto

Toegevoegd: 08-03-2014, 13.54 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie heeft vrijdagavond in Goes een 23-jarige inwoner uit het Belgische Zwijnaarde gearresteerd voor verboden wapenbezit.

De Belg stond rond 23.30 uur met zijn auto op de Dam. De deur van zijn auto stond open en daardoor zag een surveillerende agent een zakje wiet in de auto liggen. Dat was voor de politieman aanleiding om de auto even verder te controleren. In de auto werd ook een busje CS gas aangetroffen.

Het wapen en drugs zijn in beslag genomen. De verdachte kreeg een boete van 75 euro opgelegd en is na verhoor in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Freek (9-3-2014 om 10:02)
Waar gaat het heen in Nederland...mobiel vasthouden tijdens het autorijden is 230 euro en voor het bezit van CS-gas krijg je 75 euro boete.
Michelle (8-3-2014 om 15:40)
Wat een lachertje € 75 daar kan je nog eens een joint voor opsteken uiteraard met het busje gas!!
Cookie-instellingen beheren