Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man die vrouw mishandelde meldt zich

Toegevoegd: 08-03-2014, 14.16 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De man met het hondje die werd gezocht voor het mishandelen van een vrouw in Goes, heeft zich gemeld op het politiebureau. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

De politie was sinds woensdag naar de man opzoek omdat hij tijdens het uitlaten van zijn hond een vrouw mishandeld zou hebben.

De man mag binnenkort zijn kant van het verhaal vertellen.

Zie ook:
- Vrouw mishandeld door man met hondje (07-03-2014)




 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (9-3-2014 om 18:04)
Claudia, heb jij eigenlijk de reactie van de ooggetuige gelezen (deze persoon was een van de eerste die reageerde) bij het orginele bericht: vrouw mishandeld door man met hondje? Ik dacht er hetzelfde over als jou in het begin tot ik zijn verhaal las. Er zijn altijd 2 kanten aan een verhaal, dus ook hier.
Cora (9-3-2014 om 16:43)
hoezo, genuanceerder? Staat er al wat dan? Elke verhaal heeft 2 kanten maar ruzie maken over kinderen en honden lost nooit iets op. Het zijn meestal die 2 groepen waardoor ruzie komt. Kom niet aan mijn kind/hond,
Claudia (8-3-2014 om 21:17)
Dan moet je maar iemand mishandelen?
Renata (8-3-2014 om 20:53)
Hèhè nou wordt het verhaal in ieder geval wat genuanceerder.
loes (8-3-2014 om 17:50)
ook hij heeft een kant van z,n verhaal, mischien heeft de vrouw het wel bont gemaakt, kunnen gemeen zijn.
Cookie-instellingen beheren