Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 275 km

Auto in sloot op A58 bij Goes

Toegevoegd: 09-03-2014, 05.03 uur
Door: Rolf de Feijter / Provicom

GOES - Op de A58 tussen Goes en 's-Gravenpolder heeft vannacht een ongeval plaatsgevonden waarbij een personenauto in een sloot belandde.

Het ongeval gebeurde omstreeks 03.15 uur. Omdat mogelijk sprake was van een beknelling werd naast een ambulance ook de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd. Uiteindelijk bleek dat er niemand in het voertuig bekneld zat.

Over de toedracht van het ongeval is niets bekend. Ook is niet bekend of er gewonden zijn gevallen. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (9-3-2014 om 14:17)
Zelf ook bijna ongeluk gehad op de a58. omdat een idioot aan het spelen was met zijn mobiel. werd bijna van de weg gereden, zou de politie aanraden om toch eens wat vaker te controleren.. aangezien 20% van de weggebruikers op de a58 aan het spelen is met zijn Gsm of bezig is met andere dingen zoals een boek op het stuur.....
Ik (9-3-2014 om 13:15)
@slowrider: misschien onwel geworden? Of reed je erachter?
SlowRider (9-3-2014 om 09:38)
Zo zo, gaat lekker. Misschien moeten we toch eens meer bezig zijn met auto rijden, dan met andere dingen. Dat zijn al 2 auto's binnen 24 uur op z'n kop in de sloot op dezelfde snelweg, die al helemaal niet zo heel ingewikkeld is om op te rijden. Gewoon rijden zoals je dat geleerd bent mensen !
mozes (9-3-2014 om 08:58)
Wat is er toch aan de hand met de A58? Of ligt het aan de auto's, of de bestuurders. Valt op dat er veel ongelukken gebeuren, de laatste tijd.
Mar (9-3-2014 om 08:32)
hoeveel nog? de hoeveelste is dat al dit jaar? Kan men niet meer rijden of zijn we te moe om nog auto te rijden?
Cookie-instellingen beheren