Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Melding schoorsteenbrand Middelburg

Toegevoegd: 10-03-2014, 08.59 uur
De brandweer kon na een korte controle terugkeren naar de kazerne. De brandweer kon na een korte controle terugkeren naar de kazerne.
De brandweer kon na een korte controle terugkeren naar de kazerne.
© Foto: Ricardo Kievit / 112Stadsgewest
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De brandweer is zondagavond uitgerukt voor een melding van een schoorsteenbrand aan de Noordweg in Middelburg.

Omstreeks 20.25 uur kwam de melding van de schoorsteenbrand binnen bij de alarmcentrale. Binnen enkele minuten was de brandweer  ter plaatse en bleek het inderdaad te gaan om een schoorsteen waar veel rook uitkwam. 

De brandweer heeft met de ladderwagen een controle gedaan naar mogelijke brandhaarden maar de brandweer hoefde verder niet in actie te komen. Binnen een kwartier konden de brandweerlieden retour kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren