Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 95 km

Ernstig ongeluk met paardenkoets

Toegevoegd: 11-03-2014, 15.24 uur - Update: 12-03-2014, 11.16 uur
Foto 2 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
de waarheid (16-3-2014 om 14:12)
dit naar aanleiding van het verschrikkelijke ongeluk. De koetsier is tijdens de rit onwel geworden, waarop de paarden onbestuurbaar waren, zo dat dit verschrikkelijke ongeluk kon gebeuren. De man was een goede/ervaren koetsier en de paarden wisten precies wat ze wel en niet mochten. Gelukkig zijn er geen meerdere slachtoffers gevallen. Maar natuurlijk voor alle mensen die het gezien/geholpen hebben ook een verschrikkelijk drama. Verder wensen wij de familie heel veel sterkte.
ief (16-3-2014 om 09:59)
Waar hebben jullie het nou toch allemaal over??? Het is allemaal gegis! Paarden kunnen net zo goed van een paar eenden zijn geschrokken, een paard raakt niet zomaar onbestuurbaar als de koetsier eventueel een hypo zou hebben gehad.
Anoniemie (15-3-2014 om 18:55)
Ik lees heel akelige dingen hier... Ik heb begrepen dat de man suikerziekte had en een toeval zou hebben gehad. Daardoor zou hij de paarden niet meer kunnen hebben houden...
Luigi stuurt niet meer. (14-3-2014 om 02:04)
@ mario, u schrijft " die 'beesten' heb je onder controle zolang andere mensen zich normaal gedragen". u beweerd dus dat anderen de controle hebben en niet de koetsier ? dat is ook zo en daarom moeten paarden ook niet op de weg komen want de bestuurder heeft er zelf dus geen controle over, levensgevaarlijk dus. volgens u met uw "het is een anders zijn schuld" verklaring. net als die lastige overstekende bomen waar men het weleens over heeft, "die kwam toch van links zeker"? natuurlijk is het nooit de schuld van de bestuurder op die manier.
Mario (13-3-2014 om 22:29)
Sjaakie, misschien moet jij (en anderen ook) het wegenverkeersreglement er eens op naslaan. Een koetsier is een bestuurder van een voertuig en MOET op de weg rijden. En die 'beesten' heb je onder controle zolang andere mensen zich normaal gedragen, dwz niet als een idioot inhalen vlak langs de paarden, iets wat jij blijkbaar doet. Dat is nou precies het soort gedrag waarmee het leven van anderen in gevaar brengt. En dan nog het lef hebben anderen arrogant te noemen.....
Renata (13-3-2014 om 21:15)
En ja hoor, daar is Sjaakie die maar even bewijst wat hier voorheen al gezegd is. Het gevaar komt van automobilisten zonder verstand en fatsoen.
Cookie-instellingen beheren