Weerbericht:
Perioden met (mot)regen, in de middag opklarend
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 65 km

Twee aanhoudingen in moordzaak IJzendijke

Toegevoegd: 11-03-2014, 15.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

IJZENDIJKE - De politie heeft maandag twee Dordtse mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident op de N61 bij IJzendijke op 25 september 2013. Daarbij is een 24-jarige man uit Dordrecht om het leven gekomen..

Met betrekking tot deze zaak is al eerder een 24-jarige verdachte aangehouden. Hij is op 17 november 2013 in Brussel gearresteerd en op 27 november door België aan Nederland overgedragen. De gisteren aangehouden mannen van 48- en 18 jaar zijn familie van de al eerder aangehouden verdachten.

Onder leiding van de Rechter-commissaris zijn er in diverse woningen doorzoekingen gedaan. Gelijktijdig is ook het familiebedrijf doorzocht. De politie heeft daarbij verschillende goederen inbeslaggenomen. Alle verdachten zitten voorlopig vast. De recherche sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen volgen.

Zie ook:
- Tweede verdachte moord IJzendijke (08-01-2014)
Dodelijke schietpartij bij IJzendijke (25-09-2013)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marleen (11-3-2014 om 17:36)
kort samen gevat overheid heeft beslag gelegd om hun geld veilig te stellen maar als da voor een burger is kan hij vereken
Cookie-instellingen beheren