Weerbericht:
Perioden met zon en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke wietkwekerij in Middelburg

Toegevoegd: 12-03-2014, 16.50 uur
Foto 3 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
2pac (13-3-2014 om 13:02)
@ dre , maar er zijn bijna helemaal geen technische vacatures in zeeland, iedereen weet dat je met technische achtergrond gewoon uitgebuit wordt hier. kijk anders maar eens naar het loonverschil tussen hier en de randstad/brabant. hier word je als ongeschoolde productiewerker gezien. techniek is hier kansloos,en daarom is het hier ook zo een armoedige provincie.
Andere Vlissinger (13-3-2014 om 12:53)
@Vlissinger, 08:39. Als u eens wat minder wat minder van die rotzooi zou roken en dan met een helder hoofd de wereld in zou kijken dan zou u zien en merken dat deze o zo onschuldige plantjes helemaal niet zo onschuldig zijn. En twijfelt u aan mijn reactie, ga eens op de afdeling verslavingszorg bij Emergis in Kloetingen kijken en praat eens met mensen van de verslavingszorg.
odb (13-3-2014 om 12:08)
De Nederlandse overheid voert een hypocriet beleid. De gekweekte wiet is illegaal, word het aangeleverd bij een coffeeshop en daar ook verkocht, is het ineens legaal. Want accijns in de vorm van BTW kan natuurlijk nooit over een illegaal product worden geheven. Deze hypocriete houding levert de overheid jaarlijks genoeg inkomsten op, dat is de reden dat jacht op wietteelt niet echt geïntensiveerd word. Want inkomsten zijn in dit land heilig. Al is de overlast door alcoholgebruik en misbruik alsmede de schade die het lichamelijk en geestelijk veroorzaakt duidelijk niet bekend bij het galgpubliek hier. Getuige de felle anti wiet reacties.
R (13-3-2014 om 11:56)
ik ben tegen alle vormen van drugs, maar ja in nederland word eerlijk werken niet beloont dus je moet wat.Mijn enigste verslaving is een bakje koffie en een glas karnemelk
mia (13-3-2014 om 10:39)
Beter dat justitie profiteert, dan die criminelen.
Dre (13-3-2014 om 09:57)
@Barry Dus begin je een wietkwekerij? Rare reactie. School jezelf technisch om en kijk dan eens naar het aanbod vacatures in Zeeland.
Cookie-instellingen beheren