Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 356 km

Gewonde bij ongeluk op dijk Ovezande

Toegevoegd: 13-03-2014, 17.04 uur
Door: Roland de Jong

OVEZANDE - Op de Doornboomdijk in Ovezande is donderdagmiddag een man gewond geraakt bij een verkeersongeluk.

Door nog onbekende oorzaak reed de man rond 16.40 uur met zijn personenauto van de dijk. Hij reed tegen een boom en het voertuig kwam op het lager gelegen fietspad tot stilstand. De boom brak af en kwam ook op het fietspad terecht.

De brandweer rukte met groot materieel uit nadat gemeld werd dat er sprake zou zijn van een beknelling. Twee tankautospuiten, een snel interventievoertuigen en een hulpverleningsvoertuig kwamen ter plekke. Ook de traumahelikopter van Rotterdam werd opgeroepen.

Er kwamen twee ambulanceteams ter plaatse om zich over de gewonde automobilist te onfermen. Voor zover bekend was hij de enige inzittende van de auto en waren er ook geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B... (13-3-2014 om 18:11)
ppff.. gelukkig geen winterbanden.. dat scheelt dus niets..
Cookie-instellingen beheren