Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pizzakoerier beroofd van portemonnee

Toegevoegd: 15-03-2014, 12.06 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Vrijdagavond is een 18-jarige pizzakoerier in de Lammensstraat in Vlissingen beroofd van zijn portemonnee. Twee mannen bedreigden hem met een scherp voorwerp. De politie heeft gezocht in de omgeving maar de daders niet gevonden.

Rond 20:15 uur stopte de pizzakoerier met zijn scooter in de Lammensstraat om een pizza te bezorgen. Twee mannen kwamen naar hem toe en dwongen hem op de grond te gaan liggen. Ze duwden hierbij met een scherp voorwerp in zijn nek. De berovers namen zijn portemonnee en lieten hem daarna weer opstaan.

Ze eisten nog meer geld en zijn mobiele telefoon. De pizzakoerier weigerde dit en drukte op de claxon van de scooter. De mannen vluchtten weg. De politie is een onderzoek gestart en heeft in de omgeving gezocht naar mogelijke daders. Ook is een politiehond ingezet om sporen te zoeken. De berovers zijn niet meer gevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mike (15-3-2014 om 18:03)
Is dit de nieuwe trend? Pizzabezorgers beroven!? Hoe diep kan je zinken... Heel veel sterkte voor het slachtoffer!
TS (15-3-2014 om 13:52)
alweer? tuig!
Cookie-instellingen beheren