Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 98 km

Man en vrouw aangevallen in Vlissingen

Toegevoegd: 16-03-2014, 11.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar een man en vrouw die zaterdagavond rond 22:20 uur op de hoek van de Singel en Paul Krugerstraat in Vlissingen zijn aangevallen door een man.

Een agent in privétijd fietste over de Singel toen hij geroep hoorde op de hoek van de Paul Krugerstraat. Hij zag een man weglopen bij een man en vrouw. Een fiets lag op de grond. De man en vrouw vertelden dat de andere man hen zomaar had aangevallen. De diender legde uit dat hij van de politie was en zette de achtervolging in op de aanvaller.

Ondertussen belde hij zijn collega's. De agent fietste achter de verdachte aan en hield zijn collega's op de hoogte van zijn locatie. In de Verkuijl Quakkelaarstraat wisten ze de verdachte, een 21-jarige man uit Goes, aan te houden. Hij is meegenomen naar het politiebureau.

De politie heeft gisterenavond nog gezocht naar de man en vrouw maar ze niet meer gevonden. De politie roept deze slachtoffers dan ook op om zich bij de politie te melden op via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GTI (18-3-2014 om 18:03)
@M Leef jij ergens in een keldertje diep onder de grond ofzo? Worden vaak zat mensen zonder reden aangevallen, bedreigd of wat dan ook.... Niet iedereen is een drugsdealer...
ikke (16-3-2014 om 15:12)
@ van M vreemde reactie, hoe weet jij nou dat er niets gestolen is, niet gedreigd is of dat het een ex was.
Ik (16-3-2014 om 13:48)
van M, heb je al overwogen om jezelf aan te geven? Je bent erg goed op de hoogte nl.
gerda (16-3-2014 om 12:21)
Kan je hier in vlissingen nog eens niet rustig lopen om zonder reden aangevallen te worden!!
van M (16-3-2014 om 12:11)
Ja natuurlijk zomaar aangevallen zonder reden en de 'slachtoffers' zijn verdwenen..Politie natuurlijk weer zo dom om alles te geloven..Zal wel drugs of geld of ex zijn geweest.. Niemand word zonder reden zomaar aangevallen..Hij stal niks en dreigde ook niet voor geld dus er zal echt wel meer aan hand zijn pfff..
Cookie-instellingen beheren