Weerbericht:
Overdag geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Locomotief ontspoord in Nieuwdorp

Toegevoegd: 17-03-2014, 15.40 uur - Update: 17-03-2014, 16.50 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Op het rangeerterrein van de Sloelijn bij Nieuwdorp is maandag halverwege de middag een spoorwegongeluk gebeurd.
 
Even voor half vier ging er iets mis met de locomotief van een goederentrein. Dat gebeurde op het rangeerterrein Luxemburgweg naast de Europaweg Oost. De locomotief is tegen een stootblok gereden en vervolgens ontspoord. Er werden meerdere brandweerploegen opgepiept om hulp te verlenen maar zij konden al snel weer inrukken.
 
Bij het ongeluk is niemand gewond geraakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kennis economie (17-3-2014 om 18:55)
bij Almen vandaag ook al een treincrash. zeker een software "foutje " net als die door de russen gehackte drone boven de krim en de verdwenen boeing. of die kerncentrales met siemens computers die toch ook gehackt waren. en maar net doen of het veilig is. gewoon volhouden joh !
R (17-3-2014 om 17:38)
De volgende keer is het een loc. met rommel van de kerncentrale die richting Frankrijk gaat.Heb je dan een zooitje
WalterG (17-3-2014 om 16:07)
Vreemd! Hoe komt dat zo? Stond er een wissel verkeerd? Kon men de achteruit niet vinden?
Bertus (17-3-2014 om 15:54)
Nou zo te lezen geen gewonden, gelukkig! Nu de schrik te boven komen... sterkte! De materiele schade is een andere zorg.
Cookie-instellingen beheren