Weerbericht:
Van het noorden uit zonnig en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Locomotief ontspoord in Nieuwdorp

Toegevoegd: 17-03-2014, 15.40 uur - Update: 17-03-2014, 16.50 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Op het rangeerterrein van de Sloelijn bij Nieuwdorp is maandag halverwege de middag een spoorwegongeluk gebeurd.
 
Even voor half vier ging er iets mis met de locomotief van een goederentrein. Dat gebeurde op het rangeerterrein Luxemburgweg naast de Europaweg Oost. De locomotief is tegen een stootblok gereden en vervolgens ontspoord. Er werden meerdere brandweerploegen opgepiept om hulp te verlenen maar zij konden al snel weer inrukken.
 
Bij het ongeluk is niemand gewond geraakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
tinusleipheimer (19-3-2014 om 20:33)
Gelukkig is hij niet bij de kerncentrale naar binnen gereden. Wat een domme reacties hier. Kennis economie is helemaal een loser.
kennis economie (19-3-2014 om 19:29)
@ Vlissinger, neen, ik ben niet zo een economie mislukkeling. ik leerde een echt vak, respect voor je klanten en eerlijk werken voor mijn geld. niet dat bovengenoemde parasieten daar hun deel niet van afpersen natuurlijk. maar ja, als je niets kan, blijft er niet veel over dan stelen is het niet ?
Vlissinger (18-3-2014 om 09:31)
kennis economie, alleen naar de studieboekjes economie gekeken?
N (18-3-2014 om 07:34)
Wat wordt er nou gehakketakt in de reacties. t is gebeurd op een rangeerterrein, daar komt de trein met nuclear afval niet! Lijkt mij dat de machinist/rangeerder niet op zat te letten en te hard doorreed. Zijn werkgever zal ook ontzettend "blij" zijn met de kosten.
Joop (17-3-2014 om 22:18)
@-Jan,Toevallig moeten de treinen vanaf de Covra eerst wel over het rangeerterrein voor ze de hoofdbaan op kunnen hoor....
jan (17-3-2014 om 21:33)
R je roept ook maar weer wat! ten eerste komt deze niet op het rangeerterein, en komt onderweg geen stootblok tegen, soms kun je beter niets zeggen i.p.v onnuttige informatie
Cookie-instellingen beheren