Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Auto belandt op paal na aanrijding

Toegevoegd: 22-03-2014, 20.27 uur - Update: 23-03-2014, 12.45 uur
Na de aanrijding kwam één van de auto's bovenop een houten paal tot stilstand.
Na de aanrijding kwam één van de auto's bovenop een houten paal tot stilstand.
© Foto: Frans Bosscha/112Stadsgewest
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Bij een botsing tussen twee personenauto's is zaterdagmiddag een 75-jarige vrouw gewond geraakt. De auto van de vrouw belandde na de aanrijding bovenop een houten paal.

De bestuurster reed rond 17.10 uur vanaf een parkeerplaats de Nassaulaan op. Een aankomende auto reed op de kruising met de Koningin Julianastraat in de linkerzijde van de auto van het slachtoffer tegenover winkelcentrum Veersche Poort. De auto van de gewonde vrouw kwam na de aanrijding bovenop een houten paal tot stilstand. De vrouw werd met onbekende verwondingen per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen liepen schade op als gevolg van het ongeval. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto's weggetakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (23-3-2014 om 19:03)
@Cynthia, Bij IEDEREEN wordt vergeten dat rechts NOOIT voorrang heeft. Je hebt pas voorrang als je het krijgt. Krijg je geen voorrang? dan heb je geen voorrang. Rijd je toch door en veroorzaak je een ongeval? ben je zelf fout. Onthoud dat goed.
Rekensom (23-3-2014 om 13:13)
Somebody, ff rekenen man twee x 30 is bij een ongeval gewoon 30, je moet van 30 naar 0 niet van 60
Cynthia (23-3-2014 om 12:32)
Hier wordt altijd vergeten dat rechts (en dus ook vanaf het winkelcentrum!) voorrang heeft..... Meestal geldt het recht van de sterkte óf de dapperste....
pollewop (23-3-2014 om 10:59)
Dat was inderdaad een flinke klapper. Ik sta ervan te kijken dat er tot nu toe geen ernstige ongelukken gebeurd zijn op dit punt. Volgens mij hebben vele mensen op dit punt hun leven voor hun ogen voorbij zien flitsen. Al die straten van rechts en bijna niemand die kijkt of daar verkeer uit komt. De Nassaulaan, Koningin Julianastraat, parkeerplaats en dat geniepige zijstraatje ervan leiden vaak tot tandenknarsende situaties. Veel sterkte aan de betrokkenen!
Ik (23-3-2014 om 10:39)
@wijkbewonerqa? Flinkeklap? Zie jij andere foto's dan? Dit is cht niet harder gegaan hoor. Integendeel.
somebody (23-3-2014 om 10:29)
@wijkbewoner...weer al zo`n conclusie...2 auto`s die allebei 30km/h rijden....probeer eens zelf met 60km/h tegen een muur of boom te rijden,en kijk dan welke schade je hebt....dan kunnen wij ook commentaar geven. Hier hebben de betrokkenen niets aan, dus het voor je...beterschap aan de gewonden.
Cookie-instellingen beheren