Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 71 km

Auto belandt op paal na aanrijding

Toegevoegd: 22-03-2014, 20.27 uur - Update: 23-03-2014, 12.45 uur
Na de aanrijding kwam één van de auto's bovenop een houten paal tot stilstand.
Na de aanrijding kwam één van de auto's bovenop een houten paal tot stilstand.
© Foto: Frans Bosscha/112Stadsgewest
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Bij een botsing tussen twee personenauto's is zaterdagmiddag een 75-jarige vrouw gewond geraakt. De auto van de vrouw belandde na de aanrijding bovenop een houten paal.

De bestuurster reed rond 17.10 uur vanaf een parkeerplaats de Nassaulaan op. Een aankomende auto reed op de kruising met de Koningin Julianastraat in de linkerzijde van de auto van het slachtoffer tegenover winkelcentrum Veersche Poort. De auto van de gewonde vrouw kwam na de aanrijding bovenop een houten paal tot stilstand. De vrouw werd met onbekende verwondingen per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen liepen schade op als gevolg van het ongeval. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto's weggetakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Archaios (22-3-2014 om 21:40)
@wijkbewoner. Een flinke deuk of schade zegt nog niet alles over de snelheid waarmee gereden is. Het heeft volgens mij meer met de kreukelzone te maken. Veel sterke voor beide chauffeurs.
brokkenmaker (22-3-2014 om 21:29)
Dit hoeft niet altijd met flinke snelheid zijn gegaan. Ik heb ook een met mijn auto boven op een paaltje gestaan terwijl het maar met 20/25 km per uur ging. Was aan het kijken waar ik af moest slaan maar niet op de weg (dom), werd "gelanceerd" door het stoeprandje. Nogmaals kan ook met lage snelheid zo ongelukkig terecht komen.
Wijkbewoner (22-3-2014 om 20:57)
Flinke klap geweest zo te zien en dan te bedenken dat je hier maar 30 km mag rijden.
Cookie-instellingen beheren