Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt op paal na aanrijding

Toegevoegd: 22-03-2014, 20.27 uur - Update: 23-03-2014, 12.45 uur
Na de aanrijding kwam één van de auto's bovenop een houten paal tot stilstand.
Na de aanrijding kwam één van de auto's bovenop een houten paal tot stilstand.
© Foto: Frans Bosscha/112Stadsgewest
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Bij een botsing tussen twee personenauto's is zaterdagmiddag een 75-jarige vrouw gewond geraakt. De auto van de vrouw belandde na de aanrijding bovenop een houten paal.

De bestuurster reed rond 17.10 uur vanaf een parkeerplaats de Nassaulaan op. Een aankomende auto reed op de kruising met de Koningin Julianastraat in de linkerzijde van de auto van het slachtoffer tegenover winkelcentrum Veersche Poort. De auto van de gewonde vrouw kwam na de aanrijding bovenop een houten paal tot stilstand. De vrouw werd met onbekende verwondingen per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen liepen schade op als gevolg van het ongeval. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto's weggetakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Serge (24-3-2014 om 23:19)
@Petrus rijdt u maar in mijn linkerflank als ik van rechts kom.. met je theorieboekje.. zullen wij eens zien wie er als schuldige of fout handelend gezien wordt.. u moet er op bedacht zijn dat de auto van rechts door rijdt omdat deze voorrang heeft en daarom dient u tijdig te kunnen stoppen.. defensief rijden heet dat en ga eerst je rijbewijs halen eer je hier de professor komt uithangen.. en jullie kunnen hier niet rekenen en jullie kennen de verkeersregels niet. Denk eens na voor je onzin reacties gaat plaatsen
Petrus (24-3-2014 om 13:21)
@Lezer, u doet u naam geen eer aan. Lees het theorie boekje er nog maar eens goed op na. Daar staat in, net zo als in de wegenverkeerswet staat, namelijk dat u voorrang "verleend" wordt. Deze mag u zelf niet opeisen. M.a.w. wie maakt nu de domste opmerking.
do (24-3-2014 om 10:15)
Er is hier op de nassaulaan veel harder gereden dan 30 km en mevr. kwan NIET zoals de krant schrijft van een parkeerplaats, maar van een normale weg van rechts en wel Het Veerseplein. Maar als je de schade ziet is dat niet van 30 km p/u.
Lezer (24-3-2014 om 01:14)
@Vlissinger rechts NOOIT voorrang ? dit is echt zorg wekkend beter ga je nooit meer rijden of haal je opnieuw je rijbewijs. domste opmerking van 2014
serge (23-3-2014 om 22:45)
Jongens kunnen jullie niet rekenen Als ze allebei 30km/h rijden naderen ze elkaar met 60km/h en zal de impact ook zijn alsof je met 60km/h tegen een stilstaande auto aan rijdt. Het is een simpele rekensom hoor. 30km/h is 9m/sec als je allebei 9m/sec rijdt en je rijdt recht op elkaar af nader je elkaar met 18m/sec oftewel het gat tussen jullie wordt 2x 9m/sec is 18m/sec kleiner en 18m/sec staat gelijk aan 60km/h anders niet.. als a stil staat zal je 18m/sec moeten rijden om met dezelfde snelheid het gat te dichten waardoor je dus 60 moet rijden.. klap je op elkaar is de impact gelijk!
Vlissinger (23-3-2014 om 19:06)
@somebody, 2x 30 frontaal blijft 30 per uur. dit geeft absoluut niet het zelfde effect als 60 tegen een stilstaand object.
Cookie-instellingen beheren