Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 70 km

Lamborghini rijdt persoon aan

Toegevoegd: 24-03-2014, 10.32 uur
De persoon raakte bij de aanrijding licht gewond.
De persoon raakte bij de aanrijding licht gewond.
© Foto: Youri Bodbijl
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - In Terneuzen is zondagmiddag een persoon aangereden door een Lamborghini. Dat gebeurde tijdens het evenement Borderrun 2014.

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur aan de Handelspoort in Terneuzen waar op dat moment diverse luxe auto's reden. Door nog onbekende oorzaak kwam een Lamborghini in botsing met een 26-jarige man uit Terneuzen.

De man werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij slechts lichte verwondingen over had gehouden aan het ongeluk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (24-3-2014 om 15:26)
@Anneke: volgens mij viel het wel mee op enkele onduidelijke verzekeringskrasjes.Ik kwam gisteren rond 18.00u uit Zelzate en ter hoogte van de stoplichten naar Westdorpe kwam de stoet met de opgeblazen Dinkytoys ons tegemoet rijden vanuit Terneuzen.Ik zei nog tegen mijn bijriijder Paps Mams en het verwende kind zijn opstap.Er was een gele bij.
auto liefhebber (24-3-2014 om 15:24)
Theo, als het door de snelheid kwam, zou de man er dan vanaf gekomen zijn met lichte verwondingen? het is weer zo'n typische reactie, het is een sportwagen, dus zal er wel te hard gereden zijn. ik denk dat de organisatie echt wel aan de bestuurders gevraagd heeft op te letten, wellicht krijgt dit evenement volgend jaar een vervolg, maar dan is negatieve reclame niet gewenst natuurlijk
Kees (24-3-2014 om 14:44)
En oom agent staat lekker met zijn achterwerk tegen de Lamborghini te leunen. Wel een stoer verhaal. Lamborghini's zie je al weinig, er door worden aangereden is pas echt zeldzaam.
Femke (24-3-2014 om 14:37)
Ze reden als een stelletje debielen.. in Cadzand Bad voorbij steken waar dat eigenlijk niet kan..
JanJaapJosPietdeVries (24-3-2014 om 14:32)
Nouja, dat is weer eens wat anders dan een bestelbusje. Gelukkig heeft hij er toch nog een leuk verhaal aan over gehouden dat naverteld kan worden.
Ik (24-3-2014 om 13:26)
@theo: slechts lichte verwondingen, staat er. Dat zal dan met hoge snelheid gegaan zijn he.
Cookie-instellingen beheren