Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 91 km

Lamborghini rijdt persoon aan

Toegevoegd: 24-03-2014, 10.32 uur
De persoon raakte bij de aanrijding licht gewond.
De persoon raakte bij de aanrijding licht gewond.
© Foto: Youri Bodbijl
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - In Terneuzen is zondagmiddag een persoon aangereden door een Lamborghini. Dat gebeurde tijdens het evenement Borderrun 2014.

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur aan de Handelspoort in Terneuzen waar op dat moment diverse luxe auto's reden. Door nog onbekende oorzaak kwam een Lamborghini in botsing met een 26-jarige man uit Terneuzen.

De man werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij slechts lichte verwondingen over had gehouden aan het ongeluk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Che (24-3-2014 om 13:25)
Ik heb het zien gebeuren. Ik ben fan van dit soort auto's maar de reden was helaas nogal vreemd. De Ferrari ervoor moest in de remmen omdat het op stropte. De Lambo gaf gas en ipv de Ferrari te raken dook hij naar rechts en schepte de bezoeker. Deze vlog ondersteboven 3 meter hoog door de lucht (ik dacht dat hij het niet had overleefd). Dus ipv materiele schade koos deze bestuurder voor een "goedkope" burger. Had er toch een nare bijsmaak van.
Theo (24-3-2014 om 11:45)
Mogelijk de snelheid waarmee deze auto's reden de oorzaak. Als ik zag met welke snelheiden en asociaal gedrag men door de dorpen scheurde lijkt mij dit echt niet vreemd. Kon men op wachten.
Anneke (24-3-2014 om 10:51)
Gelukkig voor die man....maar ik wil ook graag weten hoe die Lamborghini het er vanaf gebracht heeft :-)
Cookie-instellingen beheren