Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Lamborghini rijdt persoon aan

Toegevoegd: 24-03-2014, 10.32 uur
De persoon raakte bij de aanrijding licht gewond.
De persoon raakte bij de aanrijding licht gewond.
© Foto: Youri Bodbijl
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - In Terneuzen is zondagmiddag een persoon aangereden door een Lamborghini. Dat gebeurde tijdens het evenement Borderrun 2014.

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur aan de Handelspoort in Terneuzen waar op dat moment diverse luxe auto's reden. Door nog onbekende oorzaak kwam een Lamborghini in botsing met een 26-jarige man uit Terneuzen.

De man werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij slechts lichte verwondingen over had gehouden aan het ongeluk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
benny schoolmeester (25-3-2014 om 11:11)
@kees(24-3-2014 om14:44) degeen dientegen auto aan staat is de bestuurder. en zo stoer is het niet hoor je had gerust mijn plek in mogen nemen. had ik nu niet met de pijn en overlast gezeten!
Drica (24-3-2014 om 22:24)
@Autoliefhebber: Je kan OHen zoveel als je wil maar die 3 die ik heb zien rijden wisten zeker dat ze in raceauto's zaten. Wat ik toen niet wist is dat 1 van de coureurs net een burger naar het leven had gestaan.De zeeuwse wegen zijn geen racecrcuit en autoliefhebbers moeten tot hun botte hersens soms door laten dringen dat een mensenleven meer waard is dan een stuk opgepoetst schroot..
petra (24-3-2014 om 19:32)
zullen we het eens hebben over de gewone ongelukken op de weg met voetgangers......nee want dat is niet interessant het is veel leuker de nadruk te leggen op een Lamborghini en waarom afgunst....hopelijk heeft dit geen gevolg voor verdere evenementen.
jan (24-3-2014 om 19:24)
Heb ze zien rijden op de Kinderdijk in Axel,dit zijn natuurlijk geen auto,s om mee door dorpen met 50 km p/u te rijden
joop (24-3-2014 om 18:34)
sta ik niet van te kijken,ging er tussen rijden in groede waren ze niet blij mee gingen me inhalen op boerenhol waar je 50 mag dit zijn blinde gasten verbieden volgende keer
benny schoolmeester (24-3-2014 om 17:35)
goedendag ik ben het 26jarige slachtoffer dat dus gelanceerd werd door de lambo. de organisatie kan hier helemaal niks aan doen .hij trok gewoon als en gek op en zag te laat dat degeen voor hem remde en moest dus uitwijken en pakte mij dus mee. waardoor ik dus gelanceerd werd na 3.5 uur in het ziekenhuis te hebben gelegen kwam als conclusie scheurtjes in me enkelbanden links. de organisatie heeft continue contact met mij hun verwijt ik ook helemaal niks. mvg benny
Cookie-instellingen beheren