Weerbericht:
Vannacht (mot)regen. Overdag af en toe zon, tot de avond vrijwel droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Hulpdiensten ingezet voor ernstig incident Kloosterzande

Toegevoegd: 28-03-2006, 13.29 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

KLOOSTERZANDE - De hulpdiensten zijn vanmiddag ingezet voor een incident in Kloosterzande.

Rond kwart voor twaalf werd de Officier Van Dienst Zuid (19803) in kennis gesteld dat er sprake was van een incident in de Anemoonstraat in het Zeeuws-Vlaamse dorp.  Rond tien voor half één werd ook de brandweer van Hulst ingezet voor de melding.

De brandweer rukte onder prioriteit één uit met de hoogwerker 5750. Inmiddels was ook de traumahelikopter van het Medisch Urgentieteam (MUG) uit Brugge ter plaatse gekomen. De patiënt werd per ambulance afgevoerd maar wel ging personeel van de traumahelikopter mee in de ambulance.

Het personeel werd even later weer met de helikopter opgehaald bij het ziekenhuis de Honte in Terneuzen. In verband met de landing aldaar werd rond één uur werd de tankautospuit 5630 van de post Terneuzen opgeroepen. De Terneuzense brandweer heeft stand-by gestaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren