Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jongen opgepakt voor steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 24-03-2014, 13.37 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Vanmorgen is een 16-jarige Vlissinger aangehouden voor een steekpartij bij het Ravesteijnplein in Vlissingen op zaterdag 22 februari.

Die zaterdagavond kwam er omstreeks 19.06 uur een melding binnen over een vechtpartij tussen jongeren onder het poortje bij het Ravesteijnplein. Meerdere eenheden werden die richting uitgestuurd maar troffen nog slechts twee jongens aan, waaronder een 17-jarige Vlissinger. Agenten zagen dat hij een bloedende wond op zijn borst had.

Beide jongens verklaren dat dit was gebeurd toen het slachtoffer over een hek wilde klimmen. Op het bewuste hek werden echter geen sporen aangetroffen die het verhaal ondersteunden. De gewonde is vervolgens voor behandeling naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


Een ziekenhuisarts constateerde dat het slachtoffer met een steekwapen in zijn borst was gestoken. Agenten hebben de zaak verder uitgezocht door onder andere te praten met getuigen. Daaruit kwam de 16-jarige Vlissinger als verdachte naar voren.

Met een machtiging binnentreden van de officier van justitie is hij vanmorgen vroeg in zijn woning aangehouden en voor verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Hem wordt zware mishandeling verweten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (24-3-2014 om 18:32)
Willen jullie meer of minder... laat ik mijn zin maar niet afmaken voordat ik ook als racist word betiteld. De dader opsluiten en volgens volwassenenrecht straffen, hij was toch ook zo'n grote jongen om een mes bij zich te hebben?
Sweet sixteen (24-3-2014 om 18:00)
16 jaar en dan al een messentrekker. voor dat ie 20 is heeft ie er al een paar vermoord en verkracht denk ik. gelijk maar opsluiten en TBS/pieterbaan. ook nog even langs de ouders om te laten weten wat er van hun kroost is geworden,niet dat ik denk dat die er wat om geven, want die weten nog niet eens dat hun kind met een mes op zak loopt en de buurt terroriseert ermee. of ze wisten het wel,wat nog erger is natuurlijk. het zullen zelf ook wel van die types zijn dan.
R (24-3-2014 om 17:11)
27 jaar gewoond tot half 90. De oudjes overleden met hun mooie tuintjes schone ramen en gesopte brandgangen. Dit werd ingeruild voor junks, hoeren, schietpartijen en andere ellende. De buurtjes van vroeger werden ingeruild voor mensen waarvan ik de achternaam niet kon uitspreken.
joke (24-3-2014 om 17:02)
Laat hem maar lekker zitten daar ,hij zal wel het goede voorbeeld van zijn moeder hebben gekregen,geen opvoeding gehad!
Vlissinger (24-3-2014 om 16:30)
Nee Jan, Vlissingen is geen waardeloze stad. Het ligt meer aan de landelijke politiek met hun beloftes over meer blauw op straat en we pakken de misdaad aan als u op ons stemt. Daarna worden wij weer gewoon in de steek gelaten en heeft die blonde meneer weer een pilaar voor zijn platform.
a.c.furman (24-3-2014 om 16:26)
het is al jaren een rotzooi daar onder die poortjes hangjongeren maken de buurt onveilig en politie doet niks nu zijn er slachtoffers gevallen word er gelijk aandacht aan gegeven ik woon al heel lang in deze buurt het word tijd voor actie van de gemeente om dit probleem aan te pakken.
Cookie-instellingen beheren