Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval met beknelling en gewonden op A58 Middelburg

Toegevoegd: 28-03-2006, 18.38 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Bij een ongeval met beknelling op de Rijksweg A58 zijn vanavond meerdere personen gewond geraakt.

Rond rond tien over half zes werd de Middelburgse ambulance 19126 met spoed ter plaatse gestuurd naar een ongeval nabij de viaducten op de A58 bij Middelburg. Ter plaatse bleek dat ter hoogte van hectometerpaaltje 168,1 een ongeval was gebeurd waarbij meerdere personen gewond waren geraakt.

Omdat het ambulancepersoneel vermoedde dat één slachtoffer niet door het ambulancepersoneel uit de auto kon worden bevrijd werd de brandweer van Arnemuiden onder prioriteit één ter plaatse gestuurd. Ook werd een tweede ambulance met spoed ter plaatse gestuurd, de 19124 van de post in Middelburg.

De brandweer kwam ter plaatse met de tankautospuit 4534 en heeft het dak van één van de betrokken auto geknipt om zo het slachtoffer te kunnen bevrijden door middel van een wervelplank. Ook één van de andere slachtoffers moest met een wervelplank uit de auto worden gehaald. Bij deze auto hoefde echter niet het dak te worden verwijderd.

Een ander slachtoffer kon zelf uit de auto stappen. Informatie over de toestand van de gewonden is onbekend. Hoe de botsing is ontstaan is nog onbekend. Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft twee voertuigen geborgen.

Als gevolg van de aanrijding ontstond een forse file op de A58.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren