Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 146 km

Dronken man in supermarkt Kruiningen

Toegevoegd: 26-03-2014, 12.16 uur
Door: Rolf de Feijter

KRUININGEN - De politie heeft dinsdag in Kruiningen een 50-jarige man uit Kruiningen aangehouden op verdenking van het verstoren van de openbare orde.

Agenten gingen na een overlastmelding van een dronken persoon in een supermarkt aan de Voorhoute rond 18.10 uur poolshoogte nemen. De man lag naast een kassa te slapen. Toen de agenten de man wakker probeerden te maken, begon hij te slaan en te schoppen.

Hij bleef agressief reageren op de agenten en werd aangehouden. Hij werd ingesloten in een cel in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jonathan (27-3-2014 om 21:49)
@ k, zoals u zegt, u kent het hele verhaal niet... Iemand op die leeftijd die zichzelf zo laat gaan... zou me niets verbazen als daar meer aan de hand zou zijn. En wat als hij zijn hele leven al uitgekotst wordt, omdat hij niet in 'onze' maatschappij past...weg eigenwaarde, weg respect voor je medemens. Zou u dan nog rekening houden met uw omgeving? En ja, ook voor uw reactie heb ik begrip..
k (27-3-2014 om 14:57)
@jonnathan. u stelt dat we begrip moeten krijgen voor dat soort mensen, ze kiezen er toch zelf voor aan de drank/drugs te gaan en dat is geen enkel probleem, dat moet een mens zelf weten maar val er een ander niet mee lastig en nee ik ken niet het hele verhaal maar laat me raden, hij had zoveel gezopen dat hij in de supermarkt out gegaan is, een mens met een beetje eigenwaarde kruipt in zijn bed als hij te zat is om op zijn benen te staan
Jonathan (27-3-2014 om 14:39)
@ k, vertel mij waar ik op welke wijze dan ook zijn gedrag goed gekeurd heb? Erg slim is het niet nee.. En begrip hebben is ook zeker niet hetzelfde als goedkeuren... Maar ik kan me genoeg redenen bedenken dat ik zijn gedrag enigzins zou kunnen begrijpen.... Weet jij het hele verhaal, voordat je oordeeld?
k (27-3-2014 om 10:17)
@jonathan, begrip? slapen doe je in je bed, heb je geen bed dan heeft het leger des heils er genoeg en zodra agenten hem dat duidelijk wilde maken konden ze klappen krijgen?? begrip?? ik ben niet voor de politie maar iemand die zo dom is dat hij in zo'n uniform over straat gaat kun je dat niet kwalijk nemen, dus die moet je zeker niet gaan slaan dat is begrip
Jonathan (26-3-2014 om 22:54)
@ Wim, Marja, en alle andere ruimdenkenden... Wat ben ik blij dat wij als mensen niet oordelen. Dat we verder kijken dan alleen naar de headlines... Dat we naar de mens en zijn situatie kijken, en tot onze eigen schrik, een klein beetje begrip voor onze medemens krijgen....
mini (26-3-2014 om 20:04)
Hij dacht misschien slapend rijk te worden, zo naast de kassa :)
Cookie-instellingen beheren