Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Motorrijder belandt in sloot Tholen

Toegevoegd: 26-03-2014, 23.09 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een motorrijder is woensdagavond ongedeerd gebleven toen hij in Tholen met zijn voertuig in een sloot belandde. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

Het ongeluk gebeurde rond 22.45 uur bij de kruising Mosselhoekseweg - Gemaalweg. Nadat aanvankelijk alleen een ambulance ter plekke werd gestuurd werd even later ook de brandweer opgeroepen. Een tankautospuit en twee duikteams werden met spoed ter plekke gestuurd.

Al snel bleek dat de motorrijder alweer op de kant stond en geen verwondingen had opgelopen. De ambulancedienst kwam nog wel ter plekke maar de motorrijder bleek dus ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vrouw van de motor rijder (27-3-2014 om 13:06)
@ ger? staat er bij dat er te hard is gereden? Weet je zelf ook waar en hoe het gebeurd is? Denk de volgende keer effe na voordat je zoiets onzinnig meld. Hij is ook helemaal niet in de sloot beland hoor. Ik zou zeggen misschien kun je beter zelf gaan werken en over uren maken, dan zulke onzinnige reacties te plaatsen.
pollewop (27-3-2014 om 12:02)
Zeg Ger, nergens staat dat er onverantwoord gereden is. De meeste berichtgevingen over onverantwoord rijden gaan over dronken autobestuurders, geef daar dan eens commentaar op. Zou zomaar eens een uitwijkmaneuvre of een gladde plek op het wegdek geweest kunnen zijn. Motorrijders zijn over het algemeen meer verantwoord bezig dan de meeste weggebruikers. Die dwingen niks af en zijn zich bewust van hun omgeving en nemen minder plek in beslag op de weg. (heb ik het wel over motorrijders en niet over de automobilisten die ook wel eens voor de lol op de motor zitten.)
Krootekoker (27-3-2014 om 11:52)
@ger: beetje veel bla bla he. Wacht maar tot je zelf de hulpdiensten nodig hebt en ze komen niet omdat het te veel kost...???
ger (27-3-2014 om 11:43)
super actie hoor ! wat een paniek zaaierij ! tegenwoordig rukken de hulpdiensten voor iedere poep en scheet uit..... wat kost dat al wel niet ! 1x te laat en de mensen krijsen moord en brand, die lui stikken van de overuren dus die nemen ze ook op en DAN als er echt iets is zijn ze minuutje later door die onzin uitrukkingen.... laat de mensen die zo onverantwoord gedrag vertonen de kosten betalen, zijn ze voortaan wel wat voorzichtiger....
Bram (27-3-2014 om 02:12)
Gelukkig voor deze motorrijder dat er niets ernstigs is gebeurd. Soms heb je geluk. Vanaf de weg in de sloot is toch een behoorlijke dreun. Zeker met een motor, want je staat in 1 keer stil. Dan vlieg je er direct af en heb je niets meer te vertellen. In ieder geval sterkte, je hebt er weer iets bijgeleerd !.
Cookie-instellingen beheren