Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Grote zoekactie na vondst kinderwagen

Toegevoegd: 27-03-2014, 08.34 uur
Foto 5 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
walter (28-3-2014 om 13:10)
@benny, ik weet niet of je bekend bent in terneuzen, maar bij die vijver zit een brandweerkazerne vlakbij,dus die is er binnen 5 minuten
Terneuzense (28-3-2014 om 09:14)
Wat een dom geklets weer over de hulpverlening. Logisch toch dat alle registers worden opengetrokken er kan immers wel een slachtoffer zijn. Gelukkig dat degenen wie het weer zo "goed" weten geen stem hebben in deze. Als ze zelf hulp nodig hebben schreeuwen ze moord en brand vaak. Zo makkelijk vanuit je lui stoel te oordelen over zaken waar je geen verstand van hebt.
matthijs de feyter (27-3-2014 om 23:12)
ik ben zelf hulpverlener van het rode kruis en de reactie van benny vind ik zwaar onterecht deze mensen (brandweer politie en ambulance ) zullen ook niet zeiken als jij in die vijver ligt die zullen jou ook redden en niet denken eer we der zijn is die verzopen dus graag denk na over wat je zegt kan erg confronterend zijn naar hulpverleners groet matthijs
Renata (27-3-2014 om 21:09)
'Dan was het kind toch al verdronken'..... Ik hoop toch dat Benny en Kees geen kinderen hebben want dan zinkt je de moed toch in de schoenen voor wat betreft de beschaving van de maatschappij in de toekomst.
Zeeuwse (27-3-2014 om 18:59)
Tuurlijk, weer lekker lopen zeiken over de hulpverlening!! Daar wordt ik dus niet goed van, altijd datzelfde gezeur. Vergeet niet dat deze hulpverleners (brandweer voornamelijk vrijwillig) iedereen willen helpen!!
Benny (27-3-2014 om 18:30)
Ik ben het volledig eens met de meeste. Vanmorgen om 20.10 uur hier voorbij gekomen. De melding was ca. 1 uur eerder. Overdreven gedoe. Voordat de hulpverleners ter plaatse zijn, was een eventueel kind allang verdronken. Er zit altijd een behoorlijk tijdsbestek tussen voordat de hulpverleners ter plaatse zijn. En moet dat nu zo nodig met groot materieel? De kosten worden wel weer betaald door de gemeenschap. Belastingen maar weer omhoog doen.
Cookie-instellingen beheren