Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Grote zoekactie na vondst kinderwagen

Toegevoegd: 27-03-2014, 08.34 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen hebben duikers van de brandweer donderdagochtend een vijver afgezocht nadat een kinderwagen was aangetroffen. Er werd verder niets meer aangetroffen.

Een groot aantal hulpverleners werd vanochtend rond 07.15 uur naar de Guido Gezellestraat gestuurd nadat iemand had gemeld dat er bij de vijver naast woonzorgcentrum De Blide een kinderwagen lag. Twee ambulances, diverse brandweerwagens en eenheden van de politie gingen met spoed ter plekke.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland bestond al snel het vermoeden dat er niemand in het water lag, maar om dat uit te kunnen sluiten werd toch een zoekactie op touw gezet. Duikers van de brandweer hebben systematisch zoekslagen gemaakt in de vijver maar er werd niets aangetroffen. Rond 08.25 uur werd de zoekactie beëindigd.

Volgens de politie is er inmiddels een tip binnengekomen van iemand die gisteren kinderen met de wagen hebben zien spelen. De tipgever herkende ook de bewuste kinderwagen. Waar de kinderwagen vandaan kwam en hoe die in het water terecht is gekomen is echter nog niet duidelijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (27-3-2014 om 12:18)
@mar : Misschien ook al eens opgemerkt dat het 's nachts donker is en de politie niet overal tegelijk kan zijn ? @Etty : Heb jij een glazen bol ? (dat je kan zien dat het een loze melding is !) Duikploegen komen uit verschillende plaatsen van de Veiligheidsregio, dacht je dat die met één bus naar een prio 1 melding kwamen ? Een wagen vertrekt niet zonder voldoende mensen en jij zou op de AC moeten gaan zitten om te gaan coördineren, met je glazen bol , zodat je alles kan zien en inschatten !
mar (27-3-2014 om 11:15)
Moet je zien, dan stond ie er mogelijk al van gisteravond en de politie patrouilleert toch ook. Zoveel ophef dan weer, voor niets.
Ronald (27-3-2014 om 10:53)
Beter het zekere voor het onzekere, dit was weer een (ongewilde) praktijk oefening vor die duikers hé. Goed werk mannen ! Ronald (ex-brandweerman)
Etty (27-3-2014 om 10:46)
Ik tel 28 man en 7 hulpverlenings voertuigen........! Volgens mij droom ik. Gewoon kinderen die met een oude kinderwagen aan het ravotten waren.
Xk (27-3-2014 om 10:30)
Wij rede daar gister avond langs en zage een vrouw met de kinderwagen gooien in het bushokje en daarna gind ze met de kinderwagen richting de vijver maar ik heb zelf geen baby gezien in de kinderwagen
Cookie-instellingen beheren