Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand keet vermoedelijk aangestoken

Toegevoegd: 27-03-2014, 14.39 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De brand in de bouwkeet woensdagavond in Arnemuiden is vermoedelijk aangestoken. Dat meldt de politie.

De bouwkeet stond gestald op een parkeerterrein aan de Korenbloemlaan. De brand werd even voor 20.20 uur opgemerkt. De keet stond nabij een bedrijfsloods. Overslag kon worden voorkomen maar de zijkant van de loods liep wel schade op.

Gezien de sporen die tijdens het politie-onderzoek zijn gevonden, vermoedt de politie dat de brand is aangestoken.

Zie ook:
- Bouwkeet uitgebrand in Arnemuiden (26-03-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter willeboordse (27-3-2014 om 15:52)
Ook bij het gloed nieuwe scoutinggebouw is er brand geweest. Dit is gemeld bij de politie ,maar die kwamen hier niet voor. Helaas moet het eerst echt branden ,voor dat deze in actie komt. Ook bij de halfpipe wordt er regelmatig fikkie gestookt en op de voormalige afvalbeld, .Dit geeft wel iets weer waar de jeugd mee bezig is ,niet wetende wat de gevolgen kunnen zijn. Bij alle brandhaarden ligt een hoop oud papier. Waar komt dit vandaan?? Mensen in Arnemuiden wees allert als u "kinderen"met eenstapel oud papier ziet lopen.Het kan ook uw eigendom zijn dat in de brand gaat. bosjes of schuttingen enz.
Cookie-instellingen beheren