Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser omgekomen in Terneuzen

Toegevoegd: 28-03-2014, 16.09 uur - Update: 28-03-2014, 16.53 uur
Foto 4 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
guido (28-3-2014 om 20:16)
Zoals de meeste wel weten is dat fietsers altijd voorrang hebben!! en zoals je gezien heb is de situatie al erg genoeg om enige conclusies te maken over wie of wat er fout is. ik en mijn vrouw kwamen langs rijden dat het net gebeurd was. het is al erg genoeg voor zowel de nabestaande als de chauffeur. sterkte allemaal !!
Piet (28-3-2014 om 19:48)
Vreselijk, sterkte aan nabestaande en aan de chauffeur. Maar volgens mij heeft dit ongeval niets met voorrang te maken.
vrouw van een vrachtwagenchauffeur (28-3-2014 om 19:39)
er wordt altijd gelijk naar de chauffeurs gewezen, die krijgen altijd de schuld. hoe vaak gebeurd het niet dat ze nog even er voor willen vliegen,maar de chauffeur ziet dat niet altijd hoor ook wel eens van een dode hoek gehoord.of op de snelweg even er voorbij vliegen . deze chauffeur zou dit nooit meer kunnen vergeten hoor,en of die zijn werk nog wel kan doen. een beetje respect mag dan wel hoor, zolang je het verhaal niet kent hoe en wat er gebeurd is. het is al erg genoeg voor iedereen. ik wil iedereen veel sterkte wensen
Jos (28-3-2014 om 19:39)
Als je haaientanden op de weg ziet staan moet je voorrang geven, lijkt me nogal duidelijk.
Anoniem (28-3-2014 om 19:13)
k kende hem niet was een oudere man. Die hebben ze geholpen van de straat af te gaan en we zeiden nog dat hij beter kon lopen. Maar nee toch de fiets gepakt daarna door rood over de axelsestraat fietsen bijna tegen stilstanden auto;s gefietst. En toen gevallen net toen de vrachtwagen aan kan rijden . De chauffeur heeft hier helemaal geen schuld aan. Met een drank op rijden zelf op de fiets is niet goed . Sterkte voor de nabestaande en de chauffeur en mensen die het ongelijk hebben zie gebeuren. Maar ook zeker voor de hulpverleners
vrachtwagenchauffeur (28-3-2014 om 19:03)
@vader wat een onzinnige opmerking dat wil dus zeggen dat er pas na 19.00 savonds gewerkt mag worden binnen de bebouwde kom ook goed dan worden snachts de vuilnisbakken geleegd en wie weet wat nog meer wat er door je straat denderd en dan? Geluidsoverlast? Slaat gewoon nergens op! Heel veel sterkte aan getuigen hulpverleners maar vooral de nabestaande en de chauffeur!!
Cookie-instellingen beheren