Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser omgekomen in Terneuzen

Toegevoegd: 28-03-2014, 16.09 uur - Update: 28-03-2014, 16.53 uur
Foto 4 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marja (28-3-2014 om 18:32)
mensen jullie mogen niet oordelen over dit ongeval tot dat het onderzoek is afgesloten van politie en een analyse is gemaakt het kan ook heel goed mogelijk zijn dan het slachtoffer op dat moment onwel geworden is door een hartstilstand...epilepsie of ander medischt probleem... ik vind dit niet kunnen om gelijk een schuldige aan te wijzen voordat er nog niets bekend is gemaakt waardoor dit ongeluk is gebeurd..
Onduidelijk (28-3-2014 om 18:17)
Als ik het zo zie is de verkeerssituatie gewoon onduidelijk met dat verlegde fietspad voor de kruising. als fietser zou ik denken dat ik op de doorgaande weg reed met voorrang. als vrachtautobestuurder is het helemaal niet duidelijk dat dat fietspad de voorrangsweg is. de oorzaak moet dus gezocht worden bij afdeling stedelijke planning. dat die maar tevreden mogen zijn met hun ongelofelijke blunder. ga ander werk zoeken a.u.b. ! jullie bakken er niets van met dit als resultaat. weg met die nutteloze gevaarlijke zakkenvullers !
Anoniem (28-3-2014 om 18:12)
En altijd moet er weer commentaar komen... Het kan IEDEREEN overkomen. ook U dus. Denk daar goed aan ! Sterkte voor de nabestaande en de chauffeur!
t is wat (28-3-2014 om 17:56)
Hebben fietsers hier nu voorrang of niet? Is moeilijk te zien. Heel veel sterkte aan de nabestaanden. Ook aan de chauffeur, hopelijk heeft hij iig geen schuld.
Jan (28-3-2014 om 17:12)
R.I.P. in peace
marja (28-3-2014 om 17:05)
niet te bevatten zo,n vreselijk ongeval ...wens de nabestaanden erg veel sterkte met dit vreselijke verlies....zo plotseling .....als hulpverlener zijn we wel wat gewent maar het is altijd heel erg als je iemand zijn of haar leven niet meer kunt redden maar we moeten weer verder om andere mensen onze hulp te verlenen ...maar helaas in dit geval was alle hulp te laat...wens ook de chauffeur onnoemelijk veel sterkte want dit beeld vergeet je nooit meer en mensen die getuigen waren van dit ongeluk neem hulp aan want dit is een vreselijke aanblik waar jullie mee geconfronteerd zijn en is moeilik te vergeten
Cookie-instellingen beheren