Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en vooral overdag buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietser omgekomen in Terneuzen

Toegevoegd: 28-03-2014, 16.09 uur - Update: 28-03-2014, 16.53 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een verkeersongeval in Terneuzen is vrijdagmiddag een fietser om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeval gebeurde rond 15.25 uur op de Zuidlandstraat tussen de kruisingen met de Anna Bijnstraat - Guido Gezellestraat. Op dat stuk weg zijn rode fietssuggestiestroken aangebracht. Het slachtoffer werd daar aangereden door een vrachtwagen en overleed ter plekke.

De brandweer is met spoed ter plekke gekomen om samen met de gemeente het ongeval af te schermen met zeilen. Volgens een woordvoerder van de politie is Slachtofferhulp ingeschakeld voor mensen die getuige waren van het ongeval.

De politie is ter plekke een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De weg is momenteel afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
trucker bjorn (28-3-2014 om 23:06)
Vreselijk, heb er geen andere woorden voor, dit is je ergste nachtmerrie als chauffeur zijnde, ik moet er niet aan denken dat mij dit ooit zou overkomen, of het nu mijn schuld is of niet, deze chauffeur is echt niet opgestaan met de gedachten van, heey laat ik er eens 1tje dood rijddn, evenmin waz dit de gedachte van de overlendene, ik zou graag veel sterkte en kracht willen wensen aan de naabestaande, maar zeker ook aan de chauffeur
jan (28-3-2014 om 22:58)
Die man was stom dronken ik zag hem eerder fietsen bij toonbeeld
jolanda (28-3-2014 om 22:45)
is er al iets bekend of het man/vrouw/kind was???
kobuskuch (28-3-2014 om 22:25)
Ramp voor alle betrokkenen, fietser, chauffeur en hulpverleners. Mijn deelneming. Jos (19:39): kijk een goed wáár de haaientanden op de weg staan! De foto's zijn erg duidelijk. Nee, Guido (20:16) fietsers hebben geen voorrang, De wetgever heeft enkel bepaald dat de zaak automatisch beslist wordt in het voordeel van de fietser, tenzij deze erg nalatig en bot is geweest. Jouw idee heeft al veel fietsers schade berokkenend.
Bella (28-3-2014 om 22:20)
Dat kruispunt/rotonde is altijd al een gevaarlijke geweest zelfs nog voordat het een rotonde werd. als ik het goed zie dan is het helemaal niet op de hoek geweest maar ter hoogte van de chinees/kapper.Een drankorgel hoort niet in het verkeer niet op 2 en niet op 4 of meer wielen.Drank maakt duidelijk meer kapot dan je lief is.De Chaffeur en de getuigen zal dit altijd bijblijven.Ironisch genoeg dacht ik bij het toneel op de hoek axelsestr aal het lied: Mocht ik door de drank bezwijken mocht ik naar de donder gaan laat dan op mijn grafsteen prijken hij kon niet meer op zijn benen staan. Niet wetende dat hij nooit zijn huis zou bereiken. Sterkte aan de hulpverleners de vrachtwagechafeur en getuigen.
anomien (28-3-2014 om 22:11)
niet op voorhand al oordelen als je niet weet wat er gebeurd is. Ik heb het zien gebeuren vanmiddag