Weerbericht:
Geleidelijk minder wisselvallig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietser omgekomen in Terneuzen

Toegevoegd: 28-03-2014, 16.09 uur - Update: 28-03-2014, 16.53 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een verkeersongeval in Terneuzen is vrijdagmiddag een fietser om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeval gebeurde rond 15.25 uur op de Zuidlandstraat tussen de kruisingen met de Anna Bijnstraat - Guido Gezellestraat. Op dat stuk weg zijn rode fietssuggestiestroken aangebracht. Het slachtoffer werd daar aangereden door een vrachtwagen en overleed ter plekke.

De brandweer is met spoed ter plekke gekomen om samen met de gemeente het ongeval af te schermen met zeilen. Volgens een woordvoerder van de politie is Slachtofferhulp ingeschakeld voor mensen die getuige waren van het ongeval.

De politie is ter plekke een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De weg is momenteel afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
leon (28-3-2014 om 19:00)
een zeer tragische gebeurtenis , alle betrokkenen veel sterkte . Dit vergeet je nooit meer als bestuurder van de vrachtwagen , het zal altijd bij je blijven , wie de " schuldige" ook is het is een nachtmerrie voor een ieder. Allen heel veel sterkte in elk opzicht.
J. (28-3-2014 om 18:49)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden, de vrachtwagenchauffeur, de hulpverleners en alle getuigen.
Zomaar een buurtbewoner (28-3-2014 om 18:44)
Als een agent daar een ongeval zou krijgen, net als op de Axelsestraat/Dokweg/Zuidlandstraat, dan krijgen we wel stoplichten.. Het was wachten op een ongeval daar, het is gewoon niet veilig! Arme man..
@@l (28-3-2014 om 18:37)
Als je de foto's goed bekijkt, dan is het ongeval al voor de oversteekplaats gebeurd. Helaas is het slachtoffer van zijn fiets gevallen dus dit is een heel triest ongeluk waarbij de verkeersregels m.i. niet van toepassing zijn in onderstaande berichten. Het is heel triest dat dit gebeurd is en ik wens de nabestaanden en ook de chauffeur heel veel sterkte.
e (28-3-2014 om 18:37)
De verkeerssituatie is daar zo dat je naast elkaar rijdt. Het fietspad splitst zich op dit punt van de weg af. Er is dus geen sprake van wie er voorrang had. Al met al erg tragisch, veel sterkte voor de familie en vrienden van de overleden persoon. En ook voor de vrachtwagenchauffeur en getuigen.
buurtbewoner (28-3-2014 om 18:36)
Ik heb al viavia gehoord , dat het om een oude man ging die nogal veel had gedronken! Een kennis heeft deze man nog van de straat geplukt en gezegt dat die beter kon gaan lopen.. geen conclusie's trekken dus! Deze man was al tegen veel auto's aan gefietst.. maar alsnog veel sterkte voor de nabestaande en voor de chaffeur van de vrachtwagen!