Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Meisje van 2 korte tijd vermist Middelburg

Toegevoegd: 29-03-2014, 18.32 uur - Update: 29-03-2014, 18.37 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg en omgeving is zaterdagavond gezocht naar een 2-jarig vermist meisje. Het kind is inmiddels terecht.

Tijdens de zoektocht naar Darina werd ook Burgernet ingezet. Nadat rond 18.30 uur een oproep was verspreid om naar haar uit te kijken werd binnen vijf minuten alweer een bericht gegeven dat het meisje gelukkig weer terecht was.

Het meisje verdween vanuit de Meanderhof in de wijk Dauwendaele.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
André (30-3-2014 om 15:31)
Mijn zoon was 3 jaar en vroeg of hij bij zijn buurjongetje mocht spelen. We wonen in een rustige wijk en hij liep altijd zelf naar het huis naast ons. Half uur later werd er aangebeld, ons zoontje was van een drukke straat gehaald een halve kilometer van ons huis. Moeten we daarom maar bezoek van de kinderbescherming krijgen? We kennen helemaal geen details maar iemand als "achter het net" heeft waarschijnlijk geen kinderen of is zijn eigen kindertijd vergeten.
Renata (30-3-2014 om 14:59)
Gaat goed de laatste tijd met die kinderen. Knap van die ouders hoor.
burger (30-3-2014 om 14:12)
is het niet handiger om iedereen in Nederland ook een soort chip in te brengen ,een soort zender net als bij auto's af en toe , zo dat je zo kan zien waar de persoon zich bevind en makkelijker en sneller terug te vinden zijn .
@ achter het net, een ander moet het maar doen (30-3-2014 om 14:00)
U heeft zelf geen kinderen, of u bent oud en vergeten hoe snel en stout kinderen zijn? Zelf heb ik er 3, en ben er gelukkig nog nooit eentje kwijt geraakt, maar onze dochter van 2 is vliegensvlug.Wanneer 1 van de andere kinderen de aandacht vraagt, kan ze zomaar ineens weg zijn. Een angst voor iedere ouder. Wanneer men vroeger burgernet had gehad, zou er ook gebruik van worden gemaakt. Ga lekker naar buiten, geniet van het weer en hou op met het kritische geneuzel vanachter de pc ;)
Vaker foto,s erbij (30-3-2014 om 12:40)
Kreeg ook idd een melding maar zou het niet handiger zijn als er meer info erbij zou staan: Foto, Kleding van het kind enzo. En kinderen idd een naamketting zogenaamde Dog Tag omdoen. Mijn Kids hadden en hebben nog steeds zo,n ding. Of nog beter goed op je kind letten die van mij 4 stuks liepen nooit weg.
achter het net, een ander moet het maar doen. (30-3-2014 om 08:13)
Een andere zijde van burgernet is dat het nu pijnlijk duidelijk wordt hoe vaak ouders hun kroost gewoon kwijt zijn. maar ja, waarom opkijken van je smartphone of pad ? je zoekt even online en dan wordt digitaal iedereen voor je gealarmeerd en hoef je zelf niets meer te doen en kan je lekker blijven hangen op de sofa. ik meen dat burgernet een prima instrument is voor vermiste kinderen,maar dat het aanroepen van deze service door de ouders zelf concequenties moet hebben. een onderzoekje door de kinderbescherming bijvoorbeeld. dat zou wel een motivatie zijn om beter op hun kroost te passen i.p.v. dat virtueel geneuzel achteraf.
Cookie-instellingen beheren