Weerbericht:
Vrijwel overal droog en af en toe zon
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Ernstig ongeluk in Wemeldinge

Toegevoegd: 30-03-2014, 15.27 uur - Update: 30-03-2014, 18.27 uur
Foto 19 van 25

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (30-3-2014 om 23:55)
@T4 Bij files is het voor motorrijders toegestaan om tussen de twee meest linkse rijstroken door te rijden met een snelheidsverschil van ~ 10km/h. Dit is voor motorrijders veiliger omdat zij het er bij een kop-staartbotsing met auto's erg slecht vanaf brengen. En daarnaast, hoe kan jij er nou last van hebben dat een motor jou voorbij komt en naar voren rijdt? Heeft denk ik meer met jou ego te maken. Daarbij moet je met alles en iedereen rekening houden in het verkeer, dus ook met motorrijders. Als je dat niet kunt, stop dan a.u.b. met autorijden. Daarnaast zijn er net zoals bij automobilisten ook motorrijders die asociaal rijden maar laat daar de goeie niet onder lijden. Sterkte aan alle betrokkenen van het ongeval!
PietJanJaapJosdeVries (30-3-2014 om 23:04)
Sterkte voor betrokkenen. Het klopt dat er niet verantwoordelijke motorrijders zijn net zoals dat er niet verantwoordelijke automobilisten zijn, ik rij zelf geen motor maar wat is dat nou voor moeite om even aan de kant te gaan voor een motorrijder? Volgens mij mag je rond je 17/18e voor een rijbewijs gaan maar hieruit kan ik niet anders dan opmaken dat er ergens op de weg een vijfjarige achter het stuur zit die ''eerst een kaartje'' wilt voordat je erlangs mag. ''Lekker puuhh!! Ikke niet uitte weg gaan!!''
Chauffeur/automobilist/motorrijder (30-3-2014 om 22:44)
Slimmerikken over regeltjes en wetjes..... voor zover ik mijn rijbewijzen allemaal heb. Waaronder motor!!! Mag je zelfs op je examen bij de lichten stapvoets naar voren rijden evenals file brug of wat dan ook. Kortom de zeikers die niks kunnen verdragen van wendbare voertuigen?? Ga achter de geraniums en lok geen reacties uit van agressie onderweg. Jullie vragen erom!
MotoRob (30-3-2014 om 22:38)
@Jan en T4, ik rij vrijwel elke dag motor, niet alleen met mooi weer, maar als het +30 graden is dan is het wel aangenaam om te kunnen blijven rijden, stilstaan tussen auto's met draaiende motoren omdat de airco aan moet blijven is echt geen pretje in een motorpak, maar wees maar lekker egoistisch en jaloers en laat ons vooral niet voordringen hoor!
D (30-3-2014 om 22:38)
@T4 kijk eerst maar eens op rijksoverheid.nl voordat je iets over een motorrijder in de file zegt. Daar komt nog eens bij dat het voor een motorrijder veiliger is dat hij blijft rijden dan in een kop staart botsing terecht komen ivm zijn kreukelzone die hij niet heeft. Buiten dat om sterkte aan alle betrokkenen.
Motorrijder (30-3-2014 om 22:20)
Allereerst sterkte aan de slachtoffers, hoop dat ze er snel weer bovenop komen. @T4, rare kerel ben je, het tussendoor rijden bij stoplichten of files door motorrijders wordt gedoogd in Nederland er zijn zelfs regels voor. Dus waarom zou je ons de ruimte niet gunnen.