Weerbericht:
Vanmiddag van het zuiden uit af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk in Wemeldinge

Toegevoegd: 30-03-2014, 15.27 uur - Update: 30-03-2014, 18.27 uur
Foto 19 van 25

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T4 (30-3-2014 om 20:22)
@motoRob ik ga dus geen rekening met jullie houden. als ik in de file sta ga ik ook niet extra naar links om jou er voor bij te laten. netjes invoegen en op je beurt wachten. ook geen file voor bij rijden om voor aan te staan en er zijn genoeg van die capriolen die jullie uithalen. hard rijden snel optrekken en ga zo maar door. maar jij bent er ook zo een die niks leert van HV zeeland in de zomer maanden dan zijn er weer genoeg die onder uit gaan en nee daar zijn niet altijd auto's bij betrokken. maar je hebt je gewoon aan de verkeerds regels houden en geen eigen motor regels.
trucker/automobilist/motorrijder in 1 (30-3-2014 om 19:57)
@slowrider, VERZINNEN; precies verzinnen, moet je niet doen! Dit is al vervelend genoeg! Al je verzinsels kunnen kwaad bloed zetten! Iedereen goed opletten het word weer mooi weer, we zitten weer wat relaxer achter het stuur, en een ongeluk is snel gebeurt, maakt niet uit welk voertuig en/of snelheden!
Dijkbewoner (30-3-2014 om 19:46)
Ik weet niets van de oorzaak van dit ongeluk, dus ik oordeel niet ! Maar wil wel even reageren op de opmerking van marja. Ik hou altijd rekening met motorrijders marja. Het zou prettig zijn als ze ook eens rekening met anderen zouden houden. Gelukkig zijn de meeste motorrijders gewoon normale weggebruikers, dus de goeden niet te na, maar er rijden me toch een hoop idioten rond op die tweewielers. Met mooi weer zien we ze hier hele dagen, want dan gaan ze graag een beetje door de polder scheuren. En marja, weet je wat ik ongemanierd vind ? ..... Met 100km/u en meer hier over de dijk racen, waar max. 60 is toegestaan. Ik wacht nog steeds op die plotseling overstekende fazant. Mijn stoffer en blik staat al klaar.
Joke (30-3-2014 om 19:35)
Wat een afschuwelijk ongeluk. We hebben vandaag ook weer heerlijk een rit gemaakt op de motor. Er waren velen met datzelfde gevoel vandaag: genieten! Onderweg kwamen we ambulances tegen met zwaailichten. Thuis gekomen lees ik dan dit bericht: aan beide slachtoffers alle sterkte toe gewenst!
Jan (30-3-2014 om 19:11)
@MotoRob, ik vind het wel zo prettig als motorrijders gewoon aansluiten en niet overal tussendoor racen en bij stoplichten maar even vooraan gaan staan. er zijn nu met dit mooie weer veel motorrijders, dus ook veel ongelukken. het is niet anders.
jw (30-3-2014 om 18:59)
Lekker triest dat iedereen hier juist al zijn frustraties gaat uiten zonder dat er duidelijk is hoe dat ongeluk is ontstaan. Meneertje Kleinsma vind het volgens mij ook heerlijk om alle motorrijders over 1 kam te scheren.Welke privileges? Dat lijkt mij niet helemaal het juist gekozen woord. Als u jaloers bent op de voordelen van het vlotter bewegen door het verkeer door middel van een motor,(alhoewel er zat automobilisten zijn die graag dwarsbomen en dat de motorrijder niet gunnen) pak dan niet de auto. Veel sterkte voor alle slachtoffers en betrokkenen.