Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 53 km

Zeiljacht vastgelopen op Westerschelde

Toegevoegd: 30-03-2014, 17.32 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Westerschelde bij Terneuzen is zaterdagavond een jacht vastgelopen. De redders van het KNRM-station Hansweert schoten te hulp.

De KNRM werd rond 18.45 uur opgepiept nadat het jacht vast was komen te zitten in het zogeheten Straatje van Willem. De redders hebben ter plekke een sleepverbinding tot stand gebracht en zo het jacht vlot getrokken. Na een inspectie van de motor bleek dat het zeiljacht op eigen kracht naar Terneuzen kon varen.

Voor de veiligheid bleef één van onze opstappers aan boord van het zeiljacht. Nadat het jacht veilig was afgemeerd in Terneuzen konden de redders weer terug naar station.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
volvo (1-4-2014 om 11:27)
Haddock zo te lezen maak jij nooit geen fouten he.ook ervaren schippers kunnen een keer pech hebben door vast te lopen.om dan maar zo een opmerking te plaatsen en te beslissen wie er wel of niet mag varen vind ik zwaar overdreven.natuurlijk zullen er minder ervaren schippers tussen zitten maar die heb je ook bij automobilisten.dan die ook maar van de weg af? een beetje kortzichtig vind ik
Haddock (31-3-2014 om 17:15)
Pleziervaart zou ook niet de westerschelde op moeten mogen, maar ja, "ze komen je toch gratis redden". Hopelijk besluiten die landrotten volgend jaar gewoon weer een caravan te huren.
Cookie-instellingen beheren