Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gestolen Land Rover weer terecht

Toegevoegd: 01-04-2014, 14.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Maandagmiddag is een 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor diefstal van een Land Rover in 2013.

Op 19 september 2013 werd bij een autobedrijf in Goes een Land Rover ontvreemd. Een vrouw maakte met deze auto een proefrit maar bracht deze niet terug. Hiervoor is op 26 februari jl. een 53-jarige vrouw uit de gemeente Middelburg aangehouden. Zij verklaart in opdracht te hebben gehandeld van de verdachte.

De aanhouding van de man heeft enige tijd op zich laten wachten, omdat deze geen vaste woon- of verblijfplaats heeft. Hij word ook verdacht van diefstal van kentekenplaten bij een ander garagebedrijf in Goes. De Land Rover is inmiddels terug bij het garagebedrijf.

De man is na verhoor, met een dagvaarding op zak, weer in vrijheid gesteld. Hij zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (2-4-2014 om 10:08)
als je bij een gerenommeerde autohandel een auto mag gebruiken voor een proefrit, heb je een borg dwz. eigen auto en/of je rijbewijs/ID afgegeven. Dat werd door een vrouw!!! gedaan, volgens haar zeggen in opdracht van de nu aangehouden man?!?! Slap verhaal, maar ze zoeken het maar uit, de auto is uiteindelijk terecht.
fred (1-4-2014 om 18:21)
'geen vaste woon of verblijfplaats ' Die zie je dus nooit meer terug , hoe simpel kan het zijn.
Ad. (1-4-2014 om 17:22)
Nu moet iemand mij eens uitleggen hoe je een proefrit maakt zonder je te kunnen identificeren. Je hebt geen vaste woon of verblijfplaats maar hebt wel schijnbaar een rijbewijs wat dus bij mij gekoppeld is aan de administratie van de gemeente. en als het is verlopen kan ik het zonder adres niet laten verlengen. Ook bij een bekeuring hoef je dus geen adres op te kunnen geven want zonder adres krijg je wel een bekeuring maar die hoef je niet te betalen omdat er geen adres op staat Kortom dit zootje kan gewoon zijn gang gaan want als je geen adres hebt of het niet wil zeggen besta je niet en doen ze je niks en mag je in je auto weer weg ook al heeft die auto een verzekering met wel een adres want daar komt de premie vandaan
Middelburger (1-4-2014 om 15:24)
De man zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden. Maar.....deze geen vaste woon- of verblijfplaats. Hoe gaat men dan contact met deze persoon opnemen?
Cookie-instellingen beheren